- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
24-36 sa sonra catliyomus galiba canım, o günü ve sonraki günü degerlendirmek mantıklı geliyo bana.test koyu çıktıktan sonraki gün mü ilişki olmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24-36 sa sonra catliyomus galiba canım, o günü ve sonraki günü degerlendirmek mantıklı geliyo bana.test koyu çıktıktan sonraki gün mü ilişki olmalı
Yardımcı olabilmek adina yazdim canım, yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)Ohh kalbim ferahladı bi nebze de olsa canım saol yapıyorum 3aydir bu 3 ay üst üste değil aralıklı biri mayısta diğeri kasım diğeri Şubat hiçbirinde o koyuluk oluşmayınca telaş yaptım.ona rağmen o günlerde ilişkide bulundum ama olmadı malesef
Canım ben dr a gittim, catladigini gorunce 3 gun ust uste iliski dedi, 2 gunu degerlendirdim ama benim tahminime göre ben gidince 2-3 gün oluyodu catlayali yani yumurta hücresi ölmüştür, bu aydan pek umudum yok 6 gün kaldı reglime.Be
Bebiş var mı senin canım
Canım ben dr a gittim, catladigini gorunce 3 gun ust uste iliski dedi, 2 gunu degerlendirdim ama benim tahminime göre ben gidince 2-3 gün oluyodu catlayali yani yumurta hücresi ölmüştür, bu aydan pek umudum yok 6 gün kaldı reglime.
Canım 2 günde 1 iyi de bi kez yumurta catladiktan sonra 2 gün daha beklersen zaten yumurta hücresi ölmüş oluyo, 1 gün falan ömrü.inş olmuştur caım.. bizde dünü değerlendirdik yarın tekrarı olabilir 2 günde bir daha iyi diyorlar ama bakalım
Ben doktora gittim 17.günde bana artık ilişkiye girmesen de olur dedi bugün test yaptim koyuluk coktu yine eşit değildi anlamadım gitti ...Canım 2 günde 1 iyi de bi kez yumurta catladiktan sonra 2 gün daha beklersen zaten yumurta hücresi ölmüş oluyo, 1 gün falan ömrü.
İnşallah denk gelmiştir canimCanım ben dr a gittim, catladigini gorunce 3 gun ust uste iliski dedi, 2 gunu degerlendirdim ama benim tahminime göre ben gidince 2-3 gün oluyodu catlayali yani yumurta hücresi ölmüştür, bu aydan pek umudum yok 6 gün kaldı reglime.
günaydın....Canım 2 günde 1 iyi de bi kez yumurta catladiktan sonra 2 gün daha beklersen zaten yumurta hücresi ölmüş oluyo, 1 gün falan ömrü.
Testleri yaparken saate ve sivi tuketimine dikkar ediyor musun cnm?Merhaba arkadaşlar 3ay ovulasyon testi yaptım hiçbirinde 2 çizgi aynı koyulukta çıkmadı. Sebebini araştırdım bulamadım. Adetlerim düzenli hormonları normal lütfen yardım edin. Fikri olan varsa lutfen yazsın
lamb-h profil resminde tam bize göreymişTestleri yaparken saate ve sivi tuketimine dikkar ediyor musun cnm?
Aynenngorunce vuruldum iste bu dedimmmlamb-h profil resminde tam bize göreymiş
Canım yumurtan catlayali 2 günü gectiyse ve yumurtanin catladigi zaman dr gorduyse o yüzden öyle demiş olabilir canım, evet spermlerin ömrü 2-3 güne kadar uzayabiliyo ama bi kısmı daha erken ölüyo, ben yumurtanin catladigindan eminsen bi iliskiden sonra 2 gün beklemek anlamsiz olur dedim.Ben doktora gittim 17.günde bana artık ilişkiye girmesen de olur dedi bugün test yaptim koyuluk coktu yine eşit değildi anlamadım gitti ...
Sperm 2gun yaşar yani 2gune bir ilişki olsa bile denk gelir diye düşünüyorum
Günaydın canım, dediginde haklısın, ben yumurtanin catladigini kesin bilmen durumu icin soylemistim, mesela bana dr catlamis dedikten sonra gün aşırı olmasi anlamsiz, onun disinda mantıklı tabi.günaydın....
Yumutra hücresinin ömrü 24 saat ama sperm hüceri 2-3 güne kadar yaşayabilir. bu sebeple 2 günde bir ilişkiyi kalite açısından daha faydalı buluyor genelde doktorlar.
doktoruna da takip yaptır istersen biz ne desek boşArkadaşlar benim bu ayda yumurtlama dönemi diye tahmin ettiğim günler hafif sılik çizgi çıkıyor. Diğer günler ise tek çizgi. Sizce yumurtlama oluyor mu olmuyor mu çok merak tayi m ya
anladım canım sağol. doktora gidicem zaten bakalım yazarım buraya dadoktoruna da takip yaptır istersen biz ne desek boş
Benim de hiç olmadı dr pko teşhisi koydu yumurta çatlamiyor olabilirkizlarr bende ilk 2 ay hic ayni koyulukta cift cizgi gormedim sonra klomene basladik ve catlatma ignesi oldugumda cift cizgi cook koyu cikmisti ama yinede olmadi simdi digital ovulasyon testi alcam bilgisi olan tavsiyesi olan var mi
tedaviye basladin mi hangi asamadasinBenim de hiç olmadı dr pko teşhisi koydu yumurta çatlamiyor olabilir
Benöm 1 tane tüp bebek oldu negatif tutmadı şimdi aşılama oldum bekliyorumtedaviye basladin mi hangi asamadasin