OVULASYON TESTİ POZİTİF ÇIKMAYANLAR

Ohh kalbim ferahladı bi nebze de olsa canım saol yapıyorum 3aydir bu 3 ay üst üste değil aralıklı biri mayısta diğeri kasım diğeri Şubat hiçbirinde o koyuluk oluşmayınca telaş yaptım.ona rağmen o günlerde ilişkide bulundum ama olmadı malesef
Yardımcı olabilmek adina yazdim canım, yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)

Be

Bebiş var mı senin canım
Canım ben dr a gittim, catladigini gorunce 3 gun ust uste iliski dedi, 2 gunu degerlendirdim ama benim tahminime göre ben gidince 2-3 gün oluyodu catlayali yani yumurta hücresi ölmüştür, bu aydan pek umudum yok :KK43: 6 gün kaldı reglime.

Canım ben dr a gittim, catladigini gorunce 3 gun ust uste iliski dedi, 2 gunu degerlendirdim ama benim tahminime göre ben gidince 2-3 gün oluyodu catlayali yani yumurta hücresi ölmüştür, bu aydan pek umudum yok :KK43: 6 gün kaldı reglime.

inş olmuştur caım.. bizde dünü değerlendirdik yarın tekrarı olabilir 2 günde bir daha iyi diyorlar ama bakalım

inş olmuştur caım.. bizde dünü değerlendirdik yarın tekrarı olabilir 2 günde bir daha iyi diyorlar ama bakalım
Canım 2 günde 1 iyi de bi kez yumurta catladiktan sonra 2 gün daha beklersen zaten yumurta hücresi ölmüş oluyo, 1 gün falan ömrü.

Canım 2 günde 1 iyi de bi kez yumurta catladiktan sonra 2 gün daha beklersen zaten yumurta hücresi ölmüş oluyo, 1 gün falan ömrü.
Ben doktora gittim 17.günde bana artık ilişkiye girmesen de olur dedi bugün test yaptim koyuluk coktu yine eşit değildi anlamadım gitti ...
Sperm 2gun yaşar yani 2gune bir ilişki olsa bile denk gelir diye düşünüyorum

günaydın....

Yumutra hücresinin ömrü 24 saat ama sperm hüceri 2-3 güne kadar yaşayabilir. bu sebeple 2 günde bir ilişkiyi kalite açısından daha faydalı buluyor genelde doktorlar.

Merhaba arkadaşlar 3ay ovulasyon testi yaptım hiçbirinde 2 çizgi aynı koyulukta çıkmadı. Sebebini araştırdım bulamadım. Adetlerim düzenli hormonları normal lütfen yardım edin. Fikri olan varsa lutfen yazsın
Testleri yaparken saate ve sivi tuketimine dikkar ediyor musun cnm?

Ben doktora gittim 17.günde bana artık ilişkiye girmesen de olur dedi bugün test yaptim koyuluk coktu yine eşit değildi anlamadım gitti ...
Sperm 2gun yaşar yani 2gune bir ilişki olsa bile denk gelir diye düşünüyorum
Canım yumurtan catlayali 2 günü gectiyse ve yumurtanin catladigi zaman dr gorduyse o yüzden öyle demiş olabilir canım, evet spermlerin ömrü 2-3 güne kadar uzayabiliyo ama bi kısmı daha erken ölüyo, ben yumurtanin catladigindan eminsen bi iliskiden sonra 2 gün beklemek anlamsiz olur dedim.

günaydın....

Yumutra hücresinin ömrü 24 saat ama sperm hüceri 2-3 güne kadar yaşayabilir. bu sebeple 2 günde bir ilişkiyi kalite açısından daha faydalı buluyor genelde doktorlar.
Günaydın canım, dediginde haklısın, ben yumurtanin catladigini kesin bilmen durumu icin soylemistim, mesela bana dr catlamis dedikten sonra gün aşırı olmasi anlamsiz, onun disinda mantıklı tabi.

Arkadaşlar benim bu ayda yumurtlama dönemi diye tahmin ettiğim günler hafif sılik çizgi çıkıyor. Diğer günler ise tek çizgi. Sizce yumurtlama oluyor mu olmuyor mu çok merak tayi m ya

kizlarr bende ilk 2 ay hic ayni koyulukta cift cizgi gormedim sonra klomene basladik ve catlatma ignesi oldugumda cift cizgi cook koyu cikmisti ama yinede olmadi simdi digital ovulasyon testi alcam bilgisi olan tavsiyesi olan var mi

kizlarr bende ilk 2 ay hic ayni koyulukta cift cizgi gormedim sonra klomene basladik ve catlatma ignesi oldugumda cift cizgi cook koyu cikmisti ama yinede olmadi simdi digital ovulasyon testi alcam bilgisi olan tavsiyesi olan var mi
Benim de hiç olmadı dr pko teşhisi koydu yumurta çatlamiyor olabilir

X