O nedir ki bilmiyorum onu ama ultrasonda baktı doktor yumurta var bana da gösterdi .bi de adetlerim düzenli hormon testi normal yani bu 2 çizgi hiç aynı koyulukta cikmadiamh testi yaptırmışmıydınız ? Amh düşük ise 3 ay boyunda hiç yumurta üretmemiş olabilirsiniz
Çok saol cevabın için senden başka gören yok galiba kimse yazmıyortesti daha uzun süredir kullananlar cevap vermeli bu durumda sana :)
rica ederim ama en kesin yanıt için doktorunla görüşebilirsin yada testin markasını değiştir belki bozukturÇok saol cevabın için senden başka gören yok galiba kimse yazmıyor
İlla aynı koyulukta olması gerekmiyor. bazı kadınlarda sadece çizgi koyulaşmaya devam edermiş ama t çizgisi c çizgisi kadar koyu olmazmış. ben iki ay kullandım ikinci ay hamile kaldım. ilk ay dediğin gibi T C kadar koyu olmadı. sen çizgi koyulaşmaya başladığı günleri değerlendirMerhaba arkadaşlar 3ay ovulasyon testi yaptım hiçbirinde 2 çizgi aynı koyulukta çıkmadı. Sebebini araştırdım bulamadım. Adetlerim düzenli hormonları normal lütfen yardım edin. Fikri olan varsa lutfen yazsın
hamile kaldığın ayda nasıldı yine t çizgisi c kadar koyu değil miydi?İlla aynı koyulukta olması gerekmiyor. bazı kadınlarda sadece çizgi koyulaşmaya devam edermiş ama t çizgisi c çizgisi kadar koyu olmazmış. ben iki ay kullandım ikinci ay hamile kaldım. ilk ay dediğin gibi T C kadar koyu olmadı. sen çizgi koyulaşmaya başladığı günleri değerlendir
test koyu çıktıktan sonraki gün mü ilişki olmalıCanım aynı koyulukta olmasa da catlayabiliyor yumurtalar, ben dr a gittim 3 tane yumurta vardi catlamaya hazir, sonra aksaminda test yaptim koyuydu ama diğer çizgi kadar degil,sonraki gunler rengi daha da acildi, ben de yumurtlamadim diye degerlendirmemistim, 3 gün sonra tekrar dr a gidince dr 2 tane yumurta catlamis dedi, 3 gun oncesinde catlamamisti, o arada hep test yaptim ama hic tam koyuyu goremedimDr soylediginde yumurta catlayali 2 ya da 3 gün oluyodu muhtemelen, göz göre göre kacirdim yumurtlama zamanımı
evet koyuydu hatta daha koyuydu galiba. ama önemli olan t çizgisinin gittikçe koyulaşmasıhamile kaldığın ayda nasıldı yine t çizgisi c kadar koyu değil miydi?
o gün hatta bir gün önceden diye biliyorum. test koyu çıktığı gün ve ertesi günü değerlendirmiştik. hatta çizgi koyulaşmaya başladı günlerde iki günde bir ilişki olmuştutest koyu çıktıktan sonraki gün mü ilişki olmalı
teşekkürler inş. bugün çok fena bir kasık ağrım var sanki adet oluyormuşum gibi umarım bu ay oluro gün hatta bir gün önceden diye biliyorum. test koyu çıktığı gün ve ertesi günü değerlendirmiştik. hatta çizgi koyulaşmaya başladı günlerde iki günde bir ilişki olmuştu
inşallah isteyen herkes bebeklerine kavuşur
Çok saol canım yaa Moral oldu bana Problem mi var diye düşünüp duruyorum çok teşekkürlerİlla aynı koyulukta olması gerekmiyor. bazı kadınlarda sadece çizgi koyulaşmaya devam edermiş ama t çizgisi c çizgisi kadar koyu olmazmış. ben iki ay kullandım ikinci ay hamile kaldım. ilk ay dediğin gibi T C kadar koyu olmadı. sen çizgi koyulaşmaya başladığı günleri değerlendir
Ohh kalbim ferahladı bi nebze de olsa canım saol yapıyorum 3aydir bu 3 ay üst üste değil aralıklı biri mayısta diğeri kasım diğeri Şubat hiçbirinde o koyuluk oluşmayınca telaş yaptım.ona rağmen o günlerde ilişkide bulundum ama olmadı malesefCanım aynı koyulukta olmasa da catlayabiliyor yumurtalar, ben dr a gittim 3 tane yumurta vardi catlamaya hazir, sonra aksaminda test yaptim koyuydu ama diğer çizgi kadar degil,sonraki gunler rengi daha da acildi, ben de yumurtlamadim diye degerlendirmemistim, 3 gün sonra tekrar dr a gidince dr 2 tane yumurta catlamis dedi, 3 gun oncesinde catlamamisti, o arada hep test yaptim ama hic tam koyuyu goremedimDr soylediginde yumurta catlayali 2 ya da 3 gün oluyodu muhtemelen, göz göre göre kacirdim yumurtlama zamanımı
Bebiş var mı senin canımCanım aynı koyulukta olmasa da catlayabiliyor yumurtalar, ben dr a gittim 3 tane yumurta vardi catlamaya hazir, sonra aksaminda test yaptim koyuydu ama diğer çizgi kadar degil,sonraki gunler rengi daha da acildi, ben de yumurtlamadim diye degerlendirmemistim, 3 gün sonra tekrar dr a gidince dr 2 tane yumurta catlamis dedi, 3 gun oncesinde catlamamisti, o arada hep test yaptim ama hic tam koyuyu goremedimDr soylediginde yumurta catlayali 2 ya da 3 gün oluyodu muhtemelen, göz göre göre kacirdim yumurtlama zamanımı
belki daha geç yumurtlama oldu. hamile kaldığım ay ben de 20. gün yumurta çatladı. adet tarihine 10 gün vardı. hatta doktorum da ilk muayene de bu ay yumurta geç çatlamış o yüzden son adet tarihini beş gün ileriye atalım dedi 20 nisanken 25 nisan yaptı. sana tavsiyem normal yumurtlama gününden sonra da test yap her zaman aynı gün çatlama olmuyor.Merhabalar bende 2 aydır test yapıyorum ancak t de koyuluk göremiyorum. Bende çok endiseleniyorum bir sorun mu var diye. Hormon tahlilleri yaptırdım birsey çıkmadı. Adetin 21. Günü gel dedi doktor. Yumurtlama olup olmadığına bakmak için progesteron hormonuna bakacak mis. Benimde adeti më 14 ve 15 gün kala sadece t de sılik çizgi çıkmıŞti.