Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi pozitif çıkı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba gittikce acilmis rengi ilki baya koyu bol şans

Eki Görüntüle 2198186 Kızlar bugün öğlen yaptım OVULASYON TESTİ ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu

ovulasyon testinde c cizgisi kadar yada daha koyu gebelik testinde ise silik cikmasi yeterli gebeligin basinda.

Kızlar benim ovulasyonda geçen hafta bütün koyu yakalamıştım ondan sonra silikleşti ve bir süre sonra hiç gözükmeyecek kadar inçe oldu çizgi. Bütün öylesine bir daha yaptım çok koyu değil ama son silik halinden daha koyu hani yumurtlamaya yakın çıkar ya çizgi aynı öyle. Neden olmustur sizce

Kizlar bugun benim bat gunum ovulasyon tetsim ekte anlamadim birsey

Eklentiler

• 20181020_125756.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 315
Günler gecmiyo çok heyecanlıyım stresliyim aynı zamanda ınsallah hamile olurum
gebelik oldugundada ovulasyon testi koyu cikiyormuş diye duydum bir tanede gebelik testi yap.
Kizlar bugun benim bat gunum ovulasyon tetsim ekte anlamadim birsey
gebelik oldugundada ovulasyon testleri koyu cikabiliyormus bu sekilde hamile oldugunu ogrenen cok sen birde gebelik testi yap.

Merhaba bn 12ekimde aşılama yaptım bugün 8nci günüm ve ovulasyon çubuğuyla test yaptım çift çizgi cıktı sizce hamilemiyim?
11. gunden sonra yap canim test catlatma ignesinin etkisindende oyle ciiyor.

gebelik oldugundada ovulasyon testi koyu cikiyormuş diye duydum bir tanede gebelik testi yap.

gebelik oldugundada ovulasyon testleri koyu cikabiliyormus bu sekilde hamile oldugunu ogrenen cok sen birde gebelik testi yap.
yaptım canım yaptım ovulasyon hiç olmadıgı kadar koyuydu ertesi gün çatladı tekrar silik çizgi cıktı bazıları ayda 2 hatta 3 kez yumurtlayabiliyormuş bende yeniden yumurtladım galiba

yaptım canım yaptım ovulasyon hiç olmadıgı kadar koyuydu ertesi gün çatladı tekrar silik çizgi cıktı bazıları ayda 2 hatta 3 kez yumurtlayabiliyormuş bende yeniden yumurtladım galiba
cok şanslısın ozamn

cok şanslısın ozamn
canım bu ay hsg çekildim ondan öyle oldu sanırım yada bu adet gecikenlerde öyle birşey oluyor ama ovu yapmadıklarından bilmiyorlar bence bende yapmasaydım bilmezdim. Şans olayına gelince canım bebek olmadıktan sonra sanslı mıyım bilemedim. bu ay adet olunca tedaviye başlıyacaktım bence yumurtalarım kaliteli olmayabilir. Tabi agrı kesicide aldım onun etkisindende ovu testi öyle çıkmış yada adetim gecıkmıs olabilir

sanslisin drken bikac defa yumurtluyosun ya degerlendir sansin fazla 1 defa yumurtlayan sadece 3 gunu degerlendiriyo o acidan.insallah tez zamanda hamile kalirsin

sanslisin drken bikac defa yumurtluyosun ya degerlendir sansin fazla 1 defa yumurtlayan sadece 3 gunu degerlendiriyo o acidan.insallah tez zamanda hamile kalirsin
canım bu ara cok ılac içtim ondan pek umudum yok belkide bu durum ondandır diyorum sanki boyle adet donemınde olunca olmıyacak gibi geliyor bana o yüzden cok degerlendirmedim bile sürekli doktordan randevu alıyorum adetın ılk gunune rastgelsin diye ama bakalım geçen ay 16 eylülde adet olmuştum

Gebelik testi yaptım ama negatif çıktı cuma gününe kadar bekleyip tekrar gebelik testi yapmayı dusunuyorum

merhaba hamilelik var mı
varsa cinsiyet belli mi merak ettim

Kızlar ovulasyon testi adete iki gün kala silik de olsa çıkar mı ki?
Yani silik çıkması normal mi
Biraz site değişti ya takip etmem zor olur
Etiketlerseniz sevinirim
Ve ikinci sorum
Dün hayalet çıkan ikinci çizgi
Bugün bariz belirginleşmiş
Ama gebelik testi kocaman negatif
Bu durumu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…