Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi pozitif çıkı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

egeninhamsisi

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2007
2.135
1.287
333
Kızlar yumurtlama günümü biliyorum o gün emin olmak için test yaptım pozitifi görünce deneme yaptık. Neyse ertesi gün negatif olmuş mu çatlama olmuş mu yine test yapayım dedim. Baktım yine pozitif. Neyse bi daha deneyelim bazen iki gün pozitif çıkabiliyor bugünü de değerlendirelim dedim. Kasık ağrısı oldu geçti çoktan. Sonra ki gün ben yine kontrol olsun diye test yapıyorum yine pozitif. Böyle olan var mı? Normal mi kaç yumurtlama oldu ki bu ay?
Fotoğrafı ekliyorum. Başta ki malum yumurtlama günü diye yaptığım , diğerleri ertesi günler aynı saatte yapılanlar . Testim de az var diye fazla kullanmak istemiyordum devam mı etsem ne yapsam?

Eklentiler

• BE90592B-CF3C-403F-B457-C2B54237CFCD.jpeg
    BE90592B-CF3C-403F-B457-C2B54237CFCD.jpeg
    33,9 KB · Görüntüleme: 3.431
Son düzenleme:
Kızlar yumurtlama günümü biliyorum o gün emin olmak için test yaptım pozitifi görünce deneme yaptık. Neyse ertesi gün negatif olmuş mu çatlama olmuş mu yine test yapayım dedim. Baktım yine pozitif. Neyse bi daha deneyelim bazen iki gün pozitif çıkabiliyor bugünü de değerlendirelim dedim. Kasık ağrısı oldu geçti çoktan. Neyse ertesi gün ben yine kontrol olsun diye test yapıyorum yine pozitif. Böyle olan var mı? Normal mi kaç yumurtlama oldu ki bu ay?
Fotoğrafı ekliyorum. Başta ki malum yumurtlama günü diye yaptığım , diğerleri ertesi günler aynı saatte yapılanlar . Testim de az var diye fazla kullanmak istemiyordum devam mı etsem ne yapsam?
Pozıtıften 5 6 saat sonra yenıden bakabılırsın ben 6 saat arayla sılıklestıgını gordum sen ılıskıye basla bence vakıt kaybetme

Pozıtıften 5 6 saat sonra yenıden bakabılırsın ben 6 saat arayla sılıklestıgını gordum sen ılıskıye basla bence vakıt kaybetme
Canm ilk yaptığım gün pozitifti 26 günde bir adet oluyorum 12. Gün yumurtlama günüm. Test yaptım pozitif çıktı. Denedik bizde. Ertesi gün yine pozitif çıktı belki geç yumurtlama oldu dedim yine denedik. Ertesi gün yine pozitif bugün yaptım yine çift çizgi. Hiç böyle olan var mı merak ettim. Doktora gitmiyorum takip için . Ne zaman silikleşecek 4 gündür aynı çıkıyor testler. Kafam karıştı

Canm ilk yaptığım gün pozitifti 26 günde bir adet oluyorum 12. Gün yumurtlama günüm. Test yaptım pozitif çıktı. Denedik bizde. Ertesi gün yine pozitif çıktı belki geç yumurtlama oldu dedim yine denedik. Ertesi gün yine pozitif bugün yaptım yine çift çizgi. Hiç böyle olan var mı merak ettim. Doktora gitmiyorum takip için . Ne zaman silikleşecek 4 gündür aynı çıkıyor testler. Kafam karıştı
Ikısıde aynı koyuluktamı kı bu testlerın cnm cok ılgınc hafıfce sılıklesır belkı yarın dene bıde

Bence hamilesiniz
Gebelik testi deneyin
Ben 3 gebeliğimi de ovulasyonda öğrendim

Bence hamilesiniz
Gebelik testi deneyin
Ben 3 gebeliğimi de ovulasyonda öğrendim
Canm olamam ki . Daha ne zaman yumurtlamadığımı bile bilmiyorum . 4 gündür böyle çıkıyor. 2 gün deneme yaptık o kadar . Öncesinde adet olmuştum zaten. o kadar test yaptım bozuk mu çıkıyolar anlamadım .

Canm olamam ki . Daha ne zaman yumurtlamadığımı bile bilmiyorum . 4 gündür böyle çıkıyor. 2 gün deneme yaptık o kadar . Öncesinde adet olmuştum zaten. o kadar test yaptım bozuk mu çıkıyolar anlamadım .

Bilmiyorum
Hiç bu şekilde çıkmıyor bende
Gebelik testi niyetine yapınca böyle çıktı
Bat ne zaman

Canim t ve c ayni koyulukta hatta t bi nebze daha koyu olmali diye biliyorum. Ilki tamam tam gibi digerleri azalmis koyuluk farki bariz. Belki uzun suruyordur tabi bilemeyiz. Bak benim bundan sonraki tüm testler bundan daha acik cikti. Bence bitmis ama daha da acilmazsa rengi doktora git derim.

Eklentiler

• 1537632985259186979873.jpg
    1537632985259186979873.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 966
Canim t ve c ayni koyulukta hatta t bi nebze daha koyu olmali diye biliyorum. Ilki tamam tam gibi digerleri azalmis koyuluk farki bariz. Belki uzun suruyordur tabi bilemeyiz. Bak benim bundan sonraki tüm testler bundan daha acik cikti. Bence bitmis ama daha da acilmazsa rengi doktora git derim.
malum yumurtlama günü öncesinde başlasaydım testlere karşılaştırırdım, az test aldım deneme için . Kısmet artık.

Kızlar yumurtlama günümü biliyorum o gün emin olmak için test yaptım pozitifi görünce deneme yaptık. Neyse ertesi gün negatif olmuş mu çatlama olmuş mu yine test yapayım dedim. Baktım yine pozitif. Neyse bi daha deneyelim bazen iki gün pozitif çıkabiliyor bugünü de değerlendirelim dedim. Kasık ağrısı oldu geçti çoktan. Sonra ki gün ben yine kontrol olsun diye test yapıyorum yine pozitif. Böyle olan var mı? Normal mi kaç yumurtlama oldu ki bu ay?
Yumurtlama ilk gün olmuş. Diğer günler o kadar koyu değil pik olmamış. Bazı kişilerde LH saatler içinde düşerken bazılarında günler boyunca sürüyor düşmesi. Sen ikinci gruptansın demekki. En önemli günü değerlendirmişsin. O güne 14 ekle adetini beklemeye başla. İnşallah tutmuştur.

Bana da ilki daha koyu gbi geldi. Kiste de cevirmis olabilir. Bazen yumrtlamada kist olabiliyor adetle atiliyor biz farktmeden. Normal olan kistten bahsediyorum. Cogu kadinda cok sık olan bi durum. Farkedilmiyor sadece.

Ovulasyon testinde hangi marka daha iyi. Ben de denemek istiyorum ilk defa alacağım gelecek ay için.

Yumurtlama ilk gün olmuş. Diğer günler o kadar koyu değil pik olmamış. Bazı kişilerde LH saatler içinde düşerken bazılarında günler boyunca sürüyor düşmesi. Sen ikinci gruptansın demekki. En önemli günü değerlendirmişsin. O güne 14 ekle adetini beklemeye başla. İnşallah tutmuştur.

Açıklama için teşekkür ederim Canm bugün biraz daha solmuş ikinci çizgi. Bu testleri yorumlamak uzmanlık gerektiriyor resmen. Tesadüfte olsa doğru günü değerlendirmiş olmuşum o zaman.
daha fazla test alıp daha erken zamanda test yapmaya başlamam gerekiyor çizgileri yorumlayabilmek için sanırım.

Back