- 30 Nisan 2020
- 80
- 34
- 38
- 26
- Konu Sahibi ggggggg5555
-
tam dogru gündesin. Test pozitifKızlar ilk ovülasyon testi deneyimimim acaba yumurtlama günüm demiyim bilmiyorum ama belimde çok agrı var ve her ay bu oluyor hamile kalmak için bilirsiniz ugraşmadıgım test macun kalmadı bide ramazan ilişkiye girmek vs sorun oluyor bize kalan 4 saat fotografımı ekliyorum bakar mısınız bugün yumurtlama günüm mü
Canım bu günü degerlendır yataktan hemen kalkma bekle üst üste iliski sperm kalitesini etkiliyor yarınında degerlendır Gine kalkma ve yarında ovo testini yap catladıgından emin olana kadar ovo testini tekrarla dua et kafana takmamaya çalışSence yumurtlama gününde kaç kere ilişkiye girilmeli veya yataktan kalkmama olayı varmış bu dogru mu diz bükme vs çünkü hep degerlendiriyorum ama adet oluyorum ve çok kötü bir duygu umut ediyorum çünkü
Birçok kadın doğum uzmanı bu görüşün yanlış olduğunu söylüyor. Yok yatakta beklenecek yok duş hemen alınmayacak tuvalete gidilmeyecek bunların hiçbir bilimsel açıklaması yok diyorlar. Bununla ilgili videolar var dinleyebilirsiniz doktorları. Banu Çiftçi , Kağan Kocatepe bunlardan ikisiKızlar bide sormak istediğim yumurtlama gününde ne yapıyorsunuz yatakta mı kalıyorsunuz ben kalkıyorım yarım saat sonra falan yastık koyuyorum altıma
Bana doktorum yatıcaksın dediKızlar bide sormak istediğim yumurtlama gününde ne yapıyorsunuz yatakta mı kalıyorsunuz ben kalkıyorım yarım saat sonra falan yastık koyuyorum altıma
Canım benimde her kadın da ovülasyon günü farklıdır diye biliyorum sende ovülasyona giriyor olabilirsin belkide stresten reglin kesildi ? Bilemiyoruz çünkü vücudumuz bizimle oyun oynuyor gibiMerhaba, sürekli forumu okuyorum ama ilk mesajım.
13 nisanda regl olmuştum, çok okumaktan mı bilmiyorum hamilelik belirtileri çok fazlaydı ama 15 mayısta regl oldum. Normalde 6 gün süren reglim 2.5-3 günde bitti. Bugün 5 dk arayla iki kere ovülasyon testi yaptım ve sonuç bu. Ne anlama geliyor fikri olan var mı?
Evet canım tam yumurtlamaKızlar ilk ovülasyon testi deneyimimim acaba yumurtlama günüm demiyim bilmiyorum ama belimde çok agrı var ve her ay bu oluyor hamile kalmak için bilirsiniz ugraşmadıgım test macun kalmadı bide ramazan ilişkiye girmek vs sorun oluyor bize kalan 4 saat fotografımı ekliyorum bakar mısınız bugün yumurtlama günüm mü
Bildiğim kadari ile 10-15 dakika yatmak yeterli bundan fazlasının bor faydasinin olmadığını söylüyor doktorlarAşırı derece sıvı geliyor zaten çok koyu bir renkte açıkcası ilk defa böyle oluyor bel ağrım hiç gitmiyor diyebilirim adet belirtisi gibi bir his sanırım tam zamanıbende 2 kere bugün cinsel ilişkiye girmeyi düşünüyorum ama sahur vs illaki yarım saat sonra yataktan kalkmak gerekiyor bu etkiliyor mu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?