• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testi Pik

ggggggg5555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
80
34
38
26
Kızlar ilk ovülasyon testi deneyimimim acaba yumurtlama günüm demiyim bilmiyorum ama belimde çok agrı var ve her ay bu oluyor hamile kalmak için bilirsiniz ugraşmadıgım test macun kalmadı bide ramazan ilişkiye girmek vs sorun oluyor bize kalan 4 saat fotografımı ekliyorum bakar mısınız bugün yumurtlama günüm mü

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    105,9 KB · Görüntüleme: 122
Kızlar ilk ovülasyon testi deneyimimim acaba yumurtlama günüm demiyim bilmiyorum ama belimde çok agrı var ve her ay bu oluyor hamile kalmak için bilirsiniz ugraşmadıgım test macun kalmadı bide ramazan ilişkiye girmek vs sorun oluyor bize kalan 4 saat fotografımı ekliyorum bakar mısınız bugün yumurtlama günüm mü
tam dogru gündesin. Test pozitif

Sence yumurtlama gününde kaç kere ilişkiye girilmeli veya yataktan kalkmama olayı varmış bu dogru mu diz bükme vs çünkü hep degerlendiriyorum ama adet oluyorum ve çok kötü bir duygu umut ediyorum çünkü

Sence yumurtlama gününde kaç kere ilişkiye girilmeli veya yataktan kalkmama olayı varmış bu dogru mu diz bükme vs çünkü hep degerlendiriyorum ama adet oluyorum ve çok kötü bir duygu umut ediyorum çünkü
Canım bu günü degerlendır yataktan hemen kalkma bekle üst üste iliski sperm kalitesini etkiliyor yarınında degerlendır Gine kalkma ve yarında ovo testini yap catladıgından emin olana kadar ovo testini tekrarla dua et kafana takmamaya çalış

Aşırı derece sıvı geliyor zaten çok koyu bir renkte açıkcası ilk defa böyle oluyor bel ağrım hiç gitmiyor diyebilirim adet belirtisi gibi bir his sanırım tam zamanı 😀 bende 2 kere bugün cinsel ilişkiye girmeyi düşünüyorum ama sahur vs illaki yarım saat sonra yataktan kalkmak gerekiyor bu etkiliyor mu sizce ?

Canım ben yumurtlama günün oldugunu düşünmüyorum benimde böyle olmustu ve oldugunu düsünüp bırakmıstım testi taa ki t çizgisi patladıgını tesadüfen görene kadar bilgin olsun yumurtlama gününde kasette önce t cizgisi beliriyor ben suan hamileyim ❤ test yapmaya devam et

Hayırlısı olsun canım senin adına çok sevindim dua et o benim içinde çünkü bende çok ugraşıyorum takvim tutuyorum bugün yumurtlama günü olması lazımdı 2 kere ilişkiye girdim ama tabi 4 gün daha yapıcam test yapmayada devam ilk defa bugün belim çok agrıdı ve sümük gibi baya akıntı geldi koyu renkte bugün yada yarın yumurtlama olacak gibi :)

Kızlar bide sormak istediğim yumurtlama gününde ne yapıyorsunuz yatakta mı kalıyorsunuz ben kalkıyorım yarım saat sonra falan yastık koyuyorum altıma

Kızlar bide sormak istediğim yumurtlama gününde ne yapıyorsunuz yatakta mı kalıyorsunuz ben kalkıyorım yarım saat sonra falan yastık koyuyorum altıma
Birçok kadın doğum uzmanı bu görüşün yanlış olduğunu söylüyor. Yok yatakta beklenecek yok duş hemen alınmayacak tuvalete gidilmeyecek bunların hiçbir bilimsel açıklaması yok diyorlar. Bununla ilgili videolar var dinleyebilirsiniz doktorları. Banu Çiftçi , Kağan Kocatepe bunlardan ikisi

Merhaba, sürekli forumu okuyorum ama ilk mesajım.
13 nisanda regl olmuştum, çok okumaktan mı bilmiyorum hamilelik belirtileri çok fazlaydı ama 15 mayısta regl oldum. Normalde 6 gün süren reglim 2.5-3 günde bitti. Bugün 5 dk arayla iki kere ovülasyon testi yaptım ve sonuç bu. Ne anlama geliyor fikri olan var mı?

Eklentiler

• 7C31B609-7410-4B29-83CA-0BDA05146A48.webp
    7C31B609-7410-4B29-83CA-0BDA05146A48.webp
    63 KB · Görüntüleme: 75
Aslında bencede yatmak mantıklı ama bir yandan da zaten içimize giden gidiyor kafasındayım bilmiyorum belim hala çok agrıyor bugün ovü test yaptım yine yumurtlama olacak gibi koyu şekilde şimdi artık bu hamilelik konusu iyice piskolojimi bozdu 😁

Merhaba, sürekli forumu okuyorum ama ilk mesajım.
13 nisanda regl olmuştum, çok okumaktan mı bilmiyorum hamilelik belirtileri çok fazlaydı ama 15 mayısta regl oldum. Normalde 6 gün süren reglim 2.5-3 günde bitti. Bugün 5 dk arayla iki kere ovülasyon testi yaptım ve sonuç bu. Ne anlama geliyor fikri olan var mı?
Canım benimde her kadın da ovülasyon günü farklıdır diye biliyorum sende ovülasyona giriyor olabilirsin belkide stresten reglin kesildi ? Bilemiyoruz çünkü vücudumuz bizimle oyun oynuyor gibi

Evet canım tam yumurtlama

Aşırı derece sıvı geliyor zaten çok koyu bir renkte açıkcası ilk defa böyle oluyor bel ağrım hiç gitmiyor diyebilirim adet belirtisi gibi bir his sanırım tam zamanı 😀 bende 2 kere bugün cinsel ilişkiye girmeyi düşünüyorum ama sahur vs illaki yarım saat sonra yataktan kalkmak gerekiyor bu etkiliyor mu sizce ?
Bildiğim kadari ile 10-15 dakika yatmak yeterli bundan fazlasının bor faydasinin olmadığını söylüyor doktorlar

Back