Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ovulasyon testim pik oldu bugün adetimin 17. Günü. Değerlendirdim yarın ve diğer günde değerlendiricem.Önerebilceğiniz bişey var mı dikkat etmem gereken şeyler falan
Çift çizgi olduğu günü mü değerlendirmek gerekiyor ben digitallı aldım ilk defa bu ay ovulasyon testiyle deneyeceğim yıllardır olmadı bir umut bunu da yapayım içimde kalmasın diye ilerde demim hiç yumurtlamayı takip etmedim diye
Çift çizgi olduğu günü mü değerlendirmek gerekiyor ben digitallı aldım ilk defa bu ay ovulasyon testiyle deneyeceğim yıllardır olmadı bir umut bunu da yapayım içimde kalmasın diye ilerde demim hiç yumurtlamayı takip etmedim diye
Yanlış etiket olmuş ama olsun bende bilmiyorum nasıl yapılacak diye öğrenmiş oluyorum ben daha adetliyim bittikten sonra başlayacağım inşallah hayırla sonuçlansın cümlemizin ki inşallah
Yanlış etiket olmuş ama olsun bende bilmiyorum nasıl yapılacak diye öğrenmiş oluyorum ben daha adetliyim bittikten sonra başlayacağım inşallah hayırla sonuçlansın cümlemizin ki inşallah