• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi pik oldu

bukaaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
280
56
13
24
Kızlar ovulasyon testim pik oldu bugün adetimin 17. Günü. Değerlendirdim yarın ve diğer günde değerlendiricem.Önerebilceğiniz bişey var mı dikkat etmem gereken şeyler falan🥰

Eklentiler

• 5D92A234-FDAA-4022-ADB6-1F5100DF78BA.jpeg
    5D92A234-FDAA-4022-ADB6-1F5100DF78BA.jpeg
    61,8 KB · Görüntüleme: 27
Çift çizgi olduğu günü mü değerlendirmek gerekiyor ben digitallı aldım ilk defa bu ay ovulasyon testiyle deneyeceğim yıllardır olmadı bir umut bunu da yapayım içimde kalmasın diye ilerde demim hiç yumurtlamayı takip etmedim diye 🫣😅

Çift çizgi olduğu günü mü değerlendirmek gerekiyor ben digitallı aldım ilk defa bu ay ovulasyon testiyle deneyeceğim yıllardır olmadı bir umut bunu da yapayım içimde kalmasın diye ilerde demim hiç yumurtlamayı takip etmedim diye 🫣😅
Yarın tekrarla silikse değerlendir ama sen bu günleride değerlendir

Yarın tekrarla silikse değerlendir ama sen bu günleride değerlendir
Yanlış etiket olmuş ama olsun bende bilmiyorum nasıl yapılacak diye öğrenmiş oluyorum ben daha adetliyim bittikten sonra başlayacağım inşallah hayırla sonuçlansın cümlemizin ki inşallah 🤲♥️

Evet canım çift çizgi olunca o gün ve peşine gelen 2 günü değerlendirmen lazım. Silikleşip çatlıcak sonra bebek olcak inşallah♥️

Back
X