- 15 Kasım 2023
- 99
- 50
- 8
- Konu Sahibi barbiebabe
-
benim de 5 aydır aynı oluyor. bende pcos var büyük ihtimalle yumurta olgunlaşamıyor ama testi yapmaya devam et pik görene kadar. göremezsen de regline kadar.Merhaba kızlar,
2 aydır ovülasyon testi (artımed) kullanıyorum. T çizgisi c kadar koyulaşmadan ertesi günü silikleşiyor. Bu durumun sebebi ne olabilir? Şimdi sizle paylaşacağım ovülasyon testinde yukarıdaki dünkü aşağıdaki bugünkü yaptığım test. Bugün döngümün 16. Günü. Normalde 32 günde bir adet oluyorum ama geçen ay döngüm 35 e uzadı. Yumurtlamam tahmini döngümün 19/20/21. Günü oluyor diye düşünüyorum.
Ama ovülasyon testi t çizgisi koyulaşıp (c kadar değil) ertesi günü silikleşmesi neden olabilir? Birkaç gün daha test yapmaya devam etmeli miyim?
Silikleşen test tekrar koyulaşır mı? Çünkü dünü değerlendiremedik.
Eğer çatlamışsa bu akşamı değerlendirsek de olur mu?
Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Canım aynı sorun bende de oluyordu hiç pik görememiştim şimdiye kadar yumurtalık takibi de yapmadığım için normali bu zannediyordum ama Femera kullandığım ay tam koyu gördüm gebelik var mı bilmiyorum ama tam koyu olması lazım belki yumurtalıkların uyarılması gerekyordurMerhaba kızlar,
2 aydır ovülasyon testi (artımed) kullanıyorum. T çizgisi c kadar koyulaşmadan ertesi günü silikleşiyor. Bu durumun sebebi ne olabilir? Şimdi sizle paylaşacağım ovülasyon testinde yukarıdaki dünkü aşağıdaki bugünkü yaptığım test. Bugün döngümün 16. Günü. Normalde 32 günde bir adet oluyorum ama geçen ay döngüm 35 e uzadı. Yumurtlamam tahmini döngümün 19/20/21. Günü oluyor diye düşünüyorum.
Ama ovülasyon testi t çizgisi koyulaşıp (c kadar değil) ertesi günü silikleşmesi neden olabilir? Birkaç gün daha test yapmaya devam etmeli miyim?
Silikleşen test tekrar koyulaşır mı? Çünkü dünü değerlendiremedik.
Eğer çatlamışsa bu akşamı değerlendirsek de olur mu?
Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Canım ben ovülasyon testim silikleştinten 2,3 gün sonra doktora gittim. Döngümün 18. Günüydü yumurta henüz 17 mm idi. Meğer geç olgunlaşıyormuş. Adet döngüm bu ay uzayacak belli ki. Ovülasyon testim sonraki günlerde pik oldu.Canım aynı sorun bende de oluyordu hiç pik görememiştim şimdiye kadar yumurtalık takibi de yapmadığım için normali bu zannediyordum ama Femera kullandığım ay tam koyu gördüm gebelik var mı bilmiyorum ama tam koyu olması lazım belki yumurtalıkların uyarılması gerekyordur
Evet ama döngünüzde uzun benim döngüm 27 gün ve tam 13. Günde ben iğne oldumCanım ben ovülasyon testim silikleştinten 2,3 gün sonra doktora gittim. Döngümün 18. Günüydü yumurta henüz 17 mm idi. Meğer geç olgunlaşıyormuş. Adet döngüm bu ay uzayacak belli ki. Ovülasyon testim sonraki günlerde pik oldu.
Ben de döngümün 19. Günü iğne oldumEvet ama döngünüzde uzun benim döngüm 27 gün ve tam 13. Günde ben iğne oldum
Doktor döngüye göre demek ki veriyor genelde regl e 14 gün kala yapılıyor benim yumurtam 16 cm ve 23 cmydi inşallah bu ay olur 9 aydır bekliyoruzBen de döngümün 19. Günü iğne oldum
İnşallah canım. Güzel haberlerini paylaştığın günler nasip olur inşallah. İğnenin kaçıncı günündesin?Doktor döngüye göre demek ki veriyor genelde regl e 14 gün kala yapılıyor benim yumurtam 16 cm ve 23 cmydi inşallah bu ay olur 9 aydır bekliyoruzAmh değerim sınırda
Doktor döngüye göre demek ki veriyor genelde regl e 14 gün kala yapılıyor benim yumurtam 16 cm ve 23 cmydi inşallah bu ay olur 9 aydır bekliyoruzAmh değerim
4. Gündeyim canımİnşallah canım. Güzel haberlerini paylaştığın günler nasip olur inşallah. İğnenin kaçıncı günündesin?
12. Günümdeyim canım4. Gündeyim canımdaha var benim sen kaçtaydın
Senin baya olmuş12. Günümdeyim canım
Henüz pik olmamış bence, ovülasyon testini yapmaya devam edin.Kızlar ben şidetli pcos hastasıyım doktor yumurta uyarıcı verdi femera bugun 10 gün ovülasyon yaptım da sizde bişeyler oluyor gibi mi yoksa normaldede böyle olur mu silik gibi sanki ilk defa denicem bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?