• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi PEKBİRŞEYE YARAMIYOR NEDEN Mİ?????????????

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
ilk kez bu ay ov.testi kullandım ve CMT günü çift çizgi gördüm o gece ve ertesi gece çalıştık...ama ŞU VAR..
bir arkadaş ov.testinde çift çizgi gördüğünde ilk 3 günde değil 5.günde yumurtladığını öğrenmiş doktora gittiğinde..:53::53::53::53::53::53::53::53: YALAN OLDU GENE OVULASYON TESTİİİİİ:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ilk kez bu ay ov.testi kullandım ve CMT günü çift çizgi gördüm o gece ve ertesi gece çalıştık...ama ŞU VAR..
bir arkadaş ov.testinde çift çizgi gördüğünde ilk 3 günde değil 5.günde yumurtladığını öğrenmiş doktora gittiğinde..:53::53::53::53::53::53::53::53: YALAN OLDU GENE OVULASYON TESTİİİİİ:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

o arkadaş BEN oluyorum.. :1:

Ama canım ovulasyonla gebe kalan da çok var öyle deme. bana doktorun dediği şu; ovulasyon testinde çift çizgi görmeden önceki 5 gün ve gördükten sonraki 5 gün boyunca gün aşırı birliktelik olursa gebe kalma şansı çook yüksek olur. yani doktorum 5. gün yumurtlamamı hiç garipsemedi aslında. lakin her yerde 24-48 saat içinde yumurtlama olur yazdığından biz de öyle bekliyoruz ama 5 gün normal dedi doktorum.:15:

Ama canım ovulasyonla gebe kalan da çok var öyle deme. bana doktorun dediği şu; ovulasyon testinde çift çizgi görmeden önceki 5 gün ve gördükten sonraki 5 gün boyunca gün aşırı birliktelik olursa gebe kalma şansı çook yüksek olur. yani doktorum 5. gün yumurtlamamı hiç garipsemedi aslında. lakin her yerde 24-48 saat içinde yumurtlama olur yazdığından biz de öyle bekliyoruz ama 5 gün normal dedi doktorum.:15:

5 gün ÖNCE ve 5 gün SONRA AŞIRI İLŞKİ Mİ?????? ah canım valla çok güceniyorum ben o işe.zorlama oluyor sanki:52:.en fazla 2 günde bir çalışmalar yaparsın o da 5 günden sonra sıkar sankiiii. ha bi de çift çizgi görmeden 5 gün çnceyi nasıl ayarlıyacaksin kiiii:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

5 gün ÖNCE ve 5 gün SONRA AŞIRI İLŞKİ Mİ?????? ah canım valla çok güceniyorum ben o işe.zorlama oluyor sanki:52:.en fazla 2 günde bir çalışmalar yaparsın o da 5 günden sonra sıkar sankiiii. ha bi de çift çizgi görmeden 5 gün çnceyi nasıl ayarlıyacaksin kiiii:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Gün aşırı demek "bir gün ara ile, iki günde bir" anlamlarına gelmektedir. acaba ben mi yanlış biliyorum gün aşırının anlamını diye araştırdım. her gün değil yani canımcım. çizgiden önceyi tabiki de çizgiyi görmeden bilemeyiz :9: sanırım adet döngümüzün ortasındaki 10 günü değerlendirmek gerek. valla evlat için yapcas artık zor gelmemeli. en azından 3 günde bir ilişki olması gerek yoksa bizim iş daha çook aylarca uzayabilir:50:

Merhaba canım.. Benim bi sorum olucak ovulasyon testine çift çizgi gördükten sonra da devam ettin mi? Yani ovülasyon testinde çift çizgi gördükten soraki günler yaptığında test çizgisi silikleşip yok olduğu günde yumurtlaman olmamıs mı

İki çizginin ertesi günü de yaptım testi silik çıktı. Bende kesin yumurtlıcam die düşündüm. Ama yumurtlamamışım. 5 gün sonra olmuş.

Kullandiginiz testin markasini ogrenebilir miyim? Bir de doktor mu önerdi, yoksa eczaneden mi aldınız?

Back