• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi önerisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

epoh34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
819
501
33
40
Merhabalar .ovulasyon testi için önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar .özellikle de denemiş ve bu marka ovulasyon testiyle hamıle kalanlar yazarsa çok sevınırım .hangi marka alalım? 🤷🏼‍♀️

ben laboquik marka kullanıyorum, çok da memnunum. henüz hamile kalamadım ama bende yumurtlama zamanlarımı doğru gösteriyor.

Ben instagramdan aldim minnak kurabiye diye bi sayfadan hem testleride yorumluyor abla hem ilgili hem sni yonlendiriyor ilk denememde de hamile kaldm tavsiye ederim

Teşekkür ederim bende tam şimdi oraya bakıyordum trendyolda falan baktım 5 tane içinde çok pahalı geldi bana4 kutu almaya kalksam fiyatı uçacaktı
Rica ederim canım. Ben 24lü alıyorum. Yanında da 3 tane gebelik testi geliyor. 39 TL veriyorum toplamda. Bence öyle bir şey al. O 5 tanesi pahalı olanlar genelde miratech ya da predictor gibi markalarda oluyor. Bende laboquik hep doğru günleri gösterdi, o yüzden daha pahalı markalara ihtiyaç duymadım.

Back