Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor. Koyulaşmış ama henüz tam koyu değil. Yarın ve sonraki günler de yapınBugün yaptım ovulasyon testi anlamıyorm ne yapmam gerek bu sonuç nedir
Teşekkür ederim hiç anlamıyorum bu test regl olacağımı mı gosterecekBugün yaptım ovulasyon testi anlamıyorm ne yapmam gerek bu sonuç nedir
Henüz pik olmamışArkadaşlar yorumlarmısınız bu ovulasyon testini
Gün gün bu şekilde testlerimKızlar 13. Gun mu yumurtlamış oluyorum yoksa yumurtlama olmadı mi daha bakar mısınız ilk defa kullanıyorum
Bende böyle çıktı hcg yaptım idrarda negatif çıktıYorumlar mısınız ben artık anlamıyorum bunu sürekli yumurtluyor muyum anlamadım
Kızlar kimyasal gebelik geçirdim geçen ay , beta hcf sıfırlandı ve kanamam oldu doktorum regl olarak düşünebilirsin bunu dedi , adet tarihimden 1 hafta gecikerek kanama oldu , 5 günlük ovülasyon testim yorumlayabilir misiniz sizde pik olmuş mu öncesinde de koyuluk var anlayamadımHenüz pik olmamış
4 mert idrarın kuruduğu için çok anlaşılmıyor o yüzden daha pik olmamış 5 marta görKızlar kimyasal gebelik geçirdim geçen ay , beta hcf sıfırlandı ve kanamam oldu doktorum regl olarak düşünebilirsin bunu dedi , adet tarihimden 1 hafta gecikerek kanama oldu , 5 günlük ovülasyon testim yorumlayabilir misiniz sizde pik olmuş mu öncesinde de koyuluk var anlayamadımEki Görüntüle 3213411
Canım dün kandil olduğu için boş geçirdik , bugün ki ovülasyon testim çatlamala olmuş mu değerlendirmem gerekir mi bu günü4 mert idrarın kuruduğu için çok anlaşılmıyor o yüzden daha pik olmamış 5 marta gör
Çatlama önemli zaten mutlaka değerlendirim hatta yapabiliyorsanız bugün iki kere birliktelik olursa daha iyi olur diğer günler gün aşırı 1 hafta boyunca bırakmayın vurduğunuz gol olsun inşallah güzel haberlerle gelinCanım dün kandil olduğu için boş geçirdik , bugün ki ovülasyon testim çatlamala olmuş mu değerlendirmem gerekir mi bu günü
Çatlama önemli zaten mutlaka değerlendirim hatta yapabiliyorsanız bugün iki kere birliktelik olursa daha iyi olur diğer günler gün aşırı 1 hafta boyunca bırakmayın vurduğunuz gol olsun inşallah güzel haberlerle gelin
Vücudumuz da lh hormonu her zama bulunduğu için en sondaki test gibi her zaman çizgi görebilirsiniz, önemli olan yumurtlama zamanında pik görmek ama pik göremiyorsanız devamlı böyle gidiyorsa, yumurtlamanız bu ay olmamıştır ya da bir sıkıntı vardır
Cuma cumartesi sadece diğer günlere göre çok hafif koyu gibiVücudumuz da lh hormonu her zama bulunduğu için en sondaki test gibi her zaman çizgi görebilirsiniz, önemli olan yumurtlama zamanında pik görmek ama pik göremiyorsanız devamlı böyle gidiyorsa, yumurtlamanız bu ay olmamıştır ya da bir sıkıntı vardır
Reglinizden 14 çıkarttın o size yumurtlama zamanınızı gösterir, gösterdiği tarihte ovülasyon testiniz varsa ona göre yorum yapayımCuma cumartesi sadece diğer günlere göre çok hafif koyu gibi
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinÇatlama önemli zaten mutlaka değerlendirim hatta yapabiliyorsanız bugün iki kere birliktelik olursa daha iyi olur diğer günler gün aşırı 1 hafta boyunca bırakmayın vurduğunuz gol olsun inşallah güzel haberlerle gelin