Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi nasıl yapılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dnz1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
445
245
103
31
Merhaba daha önce hiç kullanmadım birde ovulasyon testi denemek istedim ama hiç bir bilgim yok araştırdım da valla pek anlamadım biraz yardımcı olabilirsiniz acaba

Merhaba daha önce hiç kullanmadım birde ovulasyon testi denemek istedim ama hiç bir bilgim yok araştırdım da valla pek anlamadım biraz yardımcı olabilirsiniz acaba
Merhaba piyasa bir çok markada ovulasyon çeşitleri mevcut.. bu sıralar innovitanın çubuk testleri çok popüler.. kaset tipli testlere göre çubuk testlerin daha iyi olduğu söyleniyor topikler arasında
eğer kaset teste ise idrarınızı kutucuğuna 3-4 damla damlatıyorsunuz
çubuk test ise onun çizgi sınırı var.. orayı geçmiyecek şekilde testi 15-20 sn idrarda bekletiyorsunuz
her iki test içinde ilk 5-10 dk geçerli sayılıyor... sonrası yanıltabilir
hergün aynı saate yapmanız yumurtlamanızı kaçırmamanız adına önerilir..
en uygun saatler 12:00 ile 16:00 arası deniliyor...
ilk idrarla kesinlikle yapılmaz...
ve testi yapmadan en az 1 saat önce sıvı alımını kesmeniz lazım :)
reglleriniz düzenliyse 2 gün sonra, değil ise hemen başlıyorsunuz regl bitiminden sonra

Çok teşekkür ederim valla harika anltmışsınız sağolun

Gerçekten açıklayıvı anlatmışsınız

Ovulasyon testi yaptınız mı merak ettim
Merhaba her ay yaptım ama olmadı en sonunda bıraktım artık çatlama zamanımı kendim biliyorum canım testle olunca umutlanıyorum regli oluncada üzülüyorum o yüzden artık yapmamaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…