Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım çok sağolYouTube birgebeningunlugu bu takip et canım detaylı anlatım var
Ben n11 den aldım ovulasyon 30 adet yaz 29,9 TL ye ücretsiz Kargo varÖnerilen bir marka var mı acaba
Süpermiş bana özelden link atabilir misin çok teşekkür ederim yorumun içinBen n11 den aldım ovulasyon 30 adet yaz 29,9 TL ye ücretsiz Kargo var
Bende 2 kere programa bakarak gebe kalmayı denedim ama olmadı bu ay ilk kez ovulasyon yaptım yumurtlama gününü yakaladık. Programa göre iki gün önceymiş. YouTube’dan Birgebeningünlüğü nün videolarını izleyerek yaptım.Kızlar pazartesi ovulasyon testi Alaçam kaç aydır tlfon programlarından bakıyordum ama tutmadı sonra ovulasyon testi duydum sizlerde nasil yapilir biliyormusunuz
Genelde regl bitikten sonra 5. Gün başlayın diyorlar. Ben 2. Gün başlamıştım belki erken yumurtlama vardır diye. Çok geç değilse yine de başla hemen yakalarsın belkiArkadaşlar regl bitiminde mi başlıyorsunuz ben dün sipariş ettim adet olalı 1 hafta okuyor test için diğer ayı mı beklemeliyim??
Bugun 8. Gün neyse gelsin de gelince başlarım hemen olmadı umarım işimize yarar KızlarGenelde regl bitikten sonra 5. Gün başlayın diyorlar. Ben 2. Gün başlamıştım belki erken yumurtlama vardır diye. Çok geç değilse yine de başla hemen yakalarsın belki
30 lu paket aldım canım calkahi bilmiyorum bazen sol kasığımda krap giriyor akını oluyor ama ilişki olsa da bişey olmadı belli de yumurtlamıyorum bilmiyorum hakkımızda hayırlısı hepimiz içinCanım çoklu paketlerden aldıysan hiç bekleme hemen yap. Belki yumurtlama günün geç oluyordur o yüzden bir ay daha beklemeden yakalarsın belkiAln cns
Canım sen yine de ovulasyon testlerini beklerken gün aşırı değerlendir. Bende yumurtlamayı yakalayana kadar yine de gün aşırı değerlendirdim sonrasında yumurtlamayı yakaladım. Belki alakası yoktur ama bol su iç canım bi de havuç faydalıymış ben bu ay çok fazla tükettim ikisini faydaları olmuştur. Özellikle suyun çok faydası var çünkü idrar yollarımda enfeksiyon vardı ve bir yerde okudum spermi öldürüyormuş.30 lu paket aldım canım calkahi bilmiyorum bazen sol kasığımda krap giriyor akını oluyor ama ilişki olsa da bişey olmadı belli de yumurtlamıyorum bilmiyorum hakkımızda hayırlısı hepimiz için![]()