- 2 Aralık 2024
- 142
- 30
- 13
- 32
- Konu Sahibi kivircikmarul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünde pik gibi duruyo benceKızlar yok mu yorumlayacak olan
Teşekkür ederim yumurtalarım habire büyüyor 1 haftadır gidip geliyorum doktora hala çatlamadıBugünde pik gibi duruyo bence
Sanki tek test olarak bakılsa pozitif gibi ama benim dünkü pike göre artık silik gibi değil mi siz de öyle mi düşündünüzHayır çatlatma olmuş siliklesmis
Dün ilişki olmuştu doktorda da 21 mm çıkmıştı dün yumurtam bugün de ilişki olacak inşallah çatlamadır bu artıkBugun yarin muhakkak dene sonraki günler gün aşırı yap
İnşallah öyledir bakalım denemeye devam klomen kullandim ilk kez diye iğnesiz deniyoruz o sebepten arada kaldımBencede çatlamış ya
İşini şans a bırakma yap gitsinİnşallah öyledir bakalım denemeye devam klomen kullandim ilk kez diye iğnesiz deniyoruz o sebepten arada kaldım
Valla dün gitmiştim ultrason kontrolüne yarın tekrar gideceğim yarına kadar bekliyorum çatlamayı bakalım gece Bi test daha yapacağım duruma göre artık yarın kesin karar veririm herhaldeİşini şans a bırakma yap gitsin