- 30 Mayıs 2022
- 1.710
- 2.179
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk ovulasyon testi denememde hamile kaldım 2. Hamileliğim . İki hamileliğimde de kullanmıştım ama ozaman baya stres yapıyordum 5 6 ay kadar sonra olmuştu ama bu defa öyle olmadı sanırım pek kafaya takmadığım stres yapmadığım için ilk ovu denemesinde olduKizlar hangisiyle gebe kaldınız veya deniyorsunuz ? Ben akıntı takibiyle hamile kaldım ama sağlıksız oldu.Bu ay ovulasyon deneyeyim diyorum ama onda da kararsizim stres olabiliyorum ve beni kötü etkileyebiliyor.Sizin de fikirlerinizi almak istedim.
Öncelikle hayırlı olsun ya çok var ilk denemesinde olan bende bide pkos var aşırı kararsız kaldım elim siparişe gidip geri geliyor denesem mi acaba bilemedimBen ilk ovulasyon testi denememde hamile kaldım 2. Hamileliğim . İki hamileliğimde de kullanmıştım ama ozaman baya stres yapıyordum 5 6 ay kadar sonra olmuştu ama bu defa öyle olmadı sanırım pek kafaya takmadığım stres yapmadığım için ilk ovu denemesinde oldu
Kuzenimde pcos hastası olup ilk ovulasyon test denemesinde hamile kaldı bence bi şans verinÖncelikle hayırlı olsun ya çok var ilk denemesinde olan bende bide pkos var aşırı kararsız kaldım elim siparişe gidip geri geliyor denesem mi acaba bilemedim
Yaaa neyse sipariş verelim bakalım bende hemen ikna oldum hangi markaydi sizinkiKuzenimde pcos hastası olup ilk ovulasyon test denemesinde hamile kaldı bence bi şans verin
Ben laboquick marka kullanmıştım inşallah olumlu sonuçlar alirsiniz sizdeYaaa neyse sipariş verelim bakalım bende hemen ikna oldum hangi markaydi sizinki
Hamileligimi onun testiyle öğrenmiştim yine uğur getirir insalalhBen laboquick marka kullanmıştım inşallah olumlu sonuçlar alirsiniz sizde
Canım sana bişey sormak istiyorum ben testi sipariş verdim ama hiç başıma gelmeyen bişey geldi adet bitti ertesi gün yumurtlama akıntım gelmeye başladı sanırım yumurtluyorum.Gun aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum böyle bişey oluyor mu adet sonrası hemen yumurtlama gibiBen ilk ovulasyon testi denememde hamile kaldım 2. Hamileliğim . İki hamileliğimde de kullanmıştım ama ozaman baya stres yapıyordum 5 6 ay kadar sonra olmuştu ama bu defa öyle olmadı sanırım pek kafaya takmadığım stres yapmadığım için ilk ovu denemesinde oldu
Adet sonrası yumurtlayanlar varmış forumda okumuştum bendeCanım sana bişey sormak istiyorum ben testi sipariş verdim ama hiç başıma gelmeyen bişey geldi adet bitti ertesi gün yumurtlama akıntım gelmeye başladı sanırım yumurtluyorum.Gun aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum böyle bişey oluyor mu adet sonrası hemen yumurtlama gibi