Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi marka önerisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu testlerin belirli günleri varmi?atıyorum regliden temizledikten bi hafta sonra mi kullanılıyor?
Ben ovulasyon Test kullaniyorum sen ilk hastalik gününden sayarak 11. yada 12 günden basla ovulasyon testine benim kullandigim Test 36 saatlik gösterio pozitiflik varsa 13.günü yap 16.günü test yap öyle demisti dr cift cizgiyi yakalarsin o zaman pozitif

Herkese iyi akşamlar. Umarım konum bu bölümde biraz kalır da cvp alabilirim .Ovulasyon testi alıp yapmayı düşünüyorum. Acaba hangi markayı almalıyım ? Kullananlar öneri yazarsa sevinirim
Laboquick yeni denedim hamileyim ben memnun kaldım en azından canım

Laboquick yeni denedim hamileyim ben memnun kaldım en azından canım
Nasil yaptiniz cift czgiyi gorunce iliskimi oldu? Birde bilenler cift cizgi nekadar surer buaksam gorduk diyelim yarnda surermi o nasil olur?ben gecenlerde baktm ikinci cizgi baya koyuydu ilsiki oldu dun aksam yibr yaptim buseferde ciCizgi gordum nasil oldu anlamadim.

Çift çizginin bir sonraki günü diye duydum yeni doğum yapan bir arkadastan

Valla ben hiç çift çizgi yakalayamadım hep bir gün önceki testle karşılaştırarak denedim canım o da bir kere oldu şöyle ki eşim sürekli şehir dışında olduğu için değerlendiremedik sanırken tek bir ilişkiyle hamile kalmışım inanılmaz sürpriz oldu

Bende 3ay önce ovulasyon testle kontrol yapmistim Cift cizgiyi gördüm hamilede kalmistim ama Bebek gitti malesefff

Kızlar merhaba. Tamamen hamilelik konusunu unuttuğum bir zamanda hamile kaldım. Ovulasyon testine fırsat olmadı. İnşallah Allah isteyen herkese verir.

Alttakini dün gece yaptım kızlar üstteki ise şimdi yaptığım test .. ilk defa kullanıyorum bu çizgilerin koyuluğu açıklığı ne anlama geliyor yardım eder misiniz

Eklentiler

• image.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 541
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…