- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
- Konu Sahibi Umayumay35
-
Evt iyi ben surekli pozitif yakaliyorum kimse yakalayamiyor ben bi yapiyorum cift cizgi saka gibiNeden tabi ki dediğinizi anlamadım. bu konuda kaliteli marka bu mu ?
Hamile kalabiliriz mi pekiEvt iyi ben surekli pozitif yakaliyorum kimse yakalayamiyor ben bi yapiyorum cift cizgi saka gibi
Ben kalamadim ama bu testin kotu old anlamina grlmiyor bizde sknti var ondan olmuyorHamile kalabiliriz mi peki
Ya kusura bakmayın anlayamadım nasıl gebelik testi yerine kullandınız ki ?Ard arda 3 kez bu testleri kullanarak hamile kaldığım ve gebelik testi yerine bile kullanabildiğim için Tabiki diyorum.
Gebelik testi çok silik veya negatife yakın oldugu Zaman'da lh testi pozitif göründü hep.Şüphelenip bekledim 3 kez o şekilde öğrenmiş oldumYa kusura bakmayın anlayamadım nasıl gebelik testi yerine kullandınız ki ?
Ya kusura bakmayın anlayamadım nasıl gebelik testi yerine kullandınız ki ?
Çok teşekkür ederim.Gebelik testi çok silik veya negatife yakın oldugu Zaman'da lh testi pozitif göründü hep.Şüphelenip bekledim 3 kez o şekilde öğrenmiş oldum
Sagolunbu arada laboquick öneririm
bu testlerin belirli günleri varmi?atıyorum regliden temizledikten bi hafta sonra mi kullanılıyor?Ard arda 3 kez bu testleri kullanarak hamile kaldığım ve gebelik testi yerine bile kullanabildiğim için Tabiki diyorum.
bu testlerin belirli günleri varmi?atıyorum regliden temizledikten bi hafta sonra mi kullanılıyor?
Ben mesela geç adet olduğum için yani 35 günde bir oluyordum adetin ilk gününden sayarsak 16. Gün yapmaya başlıyordum.Zaten kasık Ağrı'm başlıyordu ve akıntım artıyordu hemen test yapıyordum.Çatlamayı garantiledikten sonra 16 gün sayıyordum çünkü çatlamanın 16. Günü oluyordum regl.Olmazsam hamileyim diyordum.Hiç gebelik testi yapmadım adetten önce.bu testlerin belirli günleri varmi?atıyorum regliden temizledikten bi hafta sonra mi kullanılıyor?
ben 22 günde bi oluyorum.nezaman kullanırım hiç bi fikrim yok.bütün tup b.süreçlerini yarı doktor gibi biliyorum.ama su testten hiç anlayamıyorumcanım kaç günde bir adet olduguna bağlı
ben 22 günde bi oluyorum.nezaman kullanırım hiç bi fikrim yok.bütün tup b.süreçlerini yarı doktor gibi biliyorum.ama su testten hiç anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?