Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi marka önerisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umayumay35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
4.087
6.393
158
39
Herkese iyi akşamlar. Umarım konum bu bölümde biraz kalır da cvp alabilirim .Ovulasyon testi alıp yapmayı düşünüyorum. Acaba hangi markayı almalıyım ? Kullananlar öneri yazarsa sevinirim

Ard arda 3 kez bu testleri kullanarak hamile kaldığım ve gebelik testi yerine bile kullanabildiğim için Tabiki diyorum.

Ya kusura bakmayın anlayamadım nasıl gebelik testi yerine kullandınız ki ?

gebelik oluşmuşsa lh testi de beta hcg testi gibi pozitif oluyor adete yakın bir zamanda

ben ovulasyon testim koyu diye şüphelenip bir hafta kala hcg yaptım hamileydim

Ard arda 3 kez bu testleri kullanarak hamile kaldığım ve gebelik testi yerine bile kullanabildiğim için Tabiki diyorum.
bu testlerin belirli günleri varmi?atıyorum regliden temizledikten bi hafta sonra mi kullanılıyor?

Ben de Laboquick öneririm. Testin içerisindeki prospektüste adet döngü sürenize göre hangi günlerde kullanmanız gerektiği yazıyor zaten, ordan bakarak uygulayabilirsiniz.

bu testlerin belirli günleri varmi?atıyorum regliden temizledikten bi hafta sonra mi kullanılıyor?
Ben mesela geç adet olduğum için yani 35 günde bir oluyordum adetin ilk gününden sayarsak 16. Gün yapmaya başlıyordum.Zaten kasık Ağrı'm başlıyordu ve akıntım artıyordu hemen test yapıyordum.Çatlamayı garantiledikten sonra 16 gün sayıyordum çünkü çatlamanın 16. Günü oluyordum regl.Olmazsam hamileyim diyordum.Hiç gebelik testi yapmadım adetten önce.

Ben babystart kullamistim internetten siparis verip ...kullanmasi daha kolay ve daha temiz gibi geldi bana.. bende hamile oldugumu ovulasyon testiyle ögrendim evde hamilelik testi yoktu bi bakim dedim adet günümde kopkoyu iki cizgi cikmisti yumurtlamiyacagima gore demekki hamileyim dedim ve mucizem gelmisti

Back