- 7 Aralık 2017
- 545
- 359
- 23
Üzülme canım inşallah olacak tekrar kucağın boş kalmayacak oyle dusunme. Rabbim isteyen herkesin kucaklarni doldursun inşallahAmin inşallah o kadar çok istiyorum ki arkadaşımla birlikte hamile kaldık aynı zaman içinde onun kızı şimdi 3 aylık benim elim boş çok canım yanıyo ama vardır Rabbimin bi bildiği
Bazen geliyo böyle elimde olmadan şimdi geçti çok şükür :) amin inşallah .. Rabbim özellikle isteyen herkese nasip etsinÜzülme canım inşallah olacak tekrar kucağın boş kalmayacak oyle dusunme. Rabbim isteyen herkesin kucaklarni doldursun inşallah
Canım koyulaşma var kaçıncı günündesin döngün kaç gün ?Eki Görüntüle 2148304Zeyah3917 canım buda simdi yaptığım ovu. 1. Saat 12 de yapmıştım 2.yide yeni yaptım ama bana yok gibi geliyo
CNim konuştuk ya adimi değiştirdim bugün adet günüm du ama olmadım 27 28 gün dongum bugun 28. Gün geçen ay 29 da oldumCanım koyulaşma var kaçıncı günündesin döngün kaç gün ?
Kız bende başkası zannettimCNim konuştuk ya adimi değiştirdim bugün adet günüm du ama olmadım 27 28 gün dongum bugun 28. Gün geçen ay 29 da oldum
Kuzum ya benim kafa gidik yeni yeni oturuyo oruçtan dolayıKız bende başkası zannettimovu yaptın mı bugün
Sen yarın sabah yap içimde kuvvetli bir his var ikinci kez yumurtlamıyorsan bu gebelik habercisi olabilir :):)Ehehe olsun canım evet akşam ustide yaptim işte attigim 1. Oglene sogru 2.de akşam usti olandi. Olur o kadar canım ya adida degistirnce şimdi :)
En altaki resim simdi yapdimKizlar bu 15 gunum ve sonuca bakmisinizEki Görüntüle 2148392
Canım çatlamış yumurtan değerlendirmiş miydin bugünü de mutlaka değerlendirKizlar bu 15 gunum ve sonuca bakmisinizEki Görüntüle 2148392
Bugün pik yapmış ve aynı gün silikleşmiş peki hepsinde sıvı alımına dikkat ettin mi ?Kizlar bu 15 gunum ve sonuca bakmisinizEki Görüntüle 2148392
Evet degerlendirdim bi onceki testi yapdigimda icimden bi his bu son cizgi diyorduCanım çatlamış yumurtan değerlendirmiş miydin bugünü de mutlaka değerlendir
Evet cn hepsinde siviya cok dikkat etdim simdi bi saat sonra yine yapicam emin olimki testde bi sorun olmadigindanBugün pik yapmış ve aynı gün silikleşmiş peki hepsinde sıvı alımına dikkat ettin mi ?
Kuzun bundan sonra bi hafta gün aşırı değerlendir bugünü de değerlendir sonrası gün aşırı olsun ya bende burdan okuduklarımla yorum yapıyorum kendimde öyle yaptım ilişkiden sonra da ayaklarını yukarı kaldır totona yastık koy 20-25 dk yat senin 2 çocuğun vardı dimi yanlış hatırlamıyorum:)Evet degerlendirdim bi onceki testi yapdigimda icimden bi his bu son cizgi diyordu
Ve simdide degerlendirirsem gec degl dimi cnm?
He bide suiliskiden sonra 20 dk uzandim kalkdim hemen
Onların ne demek olduğunu İnan bilmiyorum o kadar gelişemedim henüz :):)Evet cn hepsinde siviya cok dikkat etdim simdi bi saat sonra yine yapicam emin olimki testde bi sorun olmadigindan
Iliskiye girerken cok agrim vardi
Iliskiden sonra sag tarafimda pit pit gibi biseyler olyordu bu ne demek cnm
Evet cnm iki cocugum var ama boyle budurum olmdim bilmiyorumKuzun bundan sonra bi hafta gün aşırı değerlendir bugünü de değerlendir sonrası gün aşırı olsun ya bende burdan okuduklarımla yorum yapıyorum kendimde öyle yaptım ilişkiden sonra da ayaklarını yukarı kaldır totona yastık koy 20-25 dk yat senin 2 çocuğun vardı dimi yanlış hatırlamıyorum:)
Yumurtlama oldugu gun sende de oldumu demek istedim cnmOnların ne demek olduğunu İnan bilmiyorum o kadar gelişemedim henüz :):)
Benim sağ kasığımda ve belimde ağrı oldu ve akıntım çoğaldı canım o uzayan akıntı diyorlar ya ondan geldi bende hem ovu testi hemde vücut sinyallerimden anladım senin akıntı durumun ne ?Yumurtlama oldugu gun sende de oldumu demek istedim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?