Aynen cnmCanım benim testlere bakılınca 19. Gün silikti testim
Yani 28 temmuzda
Üzerine 14 koyarsak 11 agustos bat olur
Doğru diyosun çünkü iğne oldum ya geçen ay çatlamadan 14 gün sonra adet oldum erken olmuş oldum yani
O zaman benim bata daha 8 var
Çok teşekkürler canım tabi ki yardımcı oldun olmaz olur musun akşam 7 de olursam evde yapacağım en iyisi öğlen değerlendirmek dışarı çıkmadanCnm pco bilmem ama benim saat 9 da ayni bunun gibiydi ayni gun saat 12 daha koyuydu yine ayni gun saat 2 : 30 pik oldu yani t daha koyu c den sonra yarin saat 2 kadar pik ayni sekil devam etdi 2 den son ra siliklesdi ama fazla silik degl ayni rek oldu sonra bikac saate yine siliklesdi taki ertesi gune tam siliklesdi cnm
Umarim yardamci olabildim
Aynen cnm
Cnm ben geb testi yapdim bu gun 5 gun var adete yani negatif cikdi artik adet gune kadar beklicem cnm persenbe bat gunu ama yinede carsamba bidaha test yapacam bakalim hayirlisi ama gercekden umutsuzum test yapardim her gun ama her gunhayal kirikligi olurum ya
Cnm ovu testlerim koyilasmayi basladi amaBen bu ay yok saydım bile kuzum kendimi hazırladım ovu bakıyorum netten
Cnm ovu testlerim koyilasmayi basladi ama
Bekledigim sonuc kadar degl cnm bu gun de yapacam ovu bi bak belki bana koyulasyor gibi gelyordur
Her ay umutlanyoruz bir yerden sonra degl umutlanmak belirtiler bile yalanlasyor ya
Canimi sıkyor artik bu durum
Eki Görüntüle 2176151 cnm umutlandirmadan soyle varmi gelisme veya sonucda adete 5 var
Dun yazan testte iliski olsaydi cunku net belliEki Görüntüle 2176151 cnm umutlandirmadan soyle varmi gelisme veya sonucda adete 5 var
Canim bu ovulasyon testidir dogru ama ben gebelik icin deniyorum hani bata 5 gunum kalmis acaba hamilemiyim hani derler ya ovu testinden belli eder oncedenDun yazan testte iliski olsaydi cunku net belli
Olamaz ama daha sana erken deglmi cnm kan icinCanım şu sağdaki test gibi tam bir pik olması lazım
Bende bugün kan verdim
Sonuç 0
Ben senden umutluyum canım ya geç döllenme olabilir umarım adet olmazsın güzel haberler alırsınCanım şu sağdaki test gibi tam bir pik olması lazım
Bende bugün kan verdim
Sonuç 0
Canım tekrar yumurtluyomuş gibi koyulaşması lazım t çizginin adet gününde pik gibi gösteriyor hatta hamileysenOlamaz ama daha sana erken deglmi cnm kan icin
Sifir derken yani yukselme ihtimalidami yok acaba?
Cnm sen ama siliklesmeyi bekledin keske pik gununden calissaydin
Ben pik gunundrn taki silinene kadar calisdim
Of cnm ya daha da bi yikildim umutlarim kesildi
Sagdaki derken hangisi cnm ustunde ne yazili
Yani cnm adet gunumi beklemem lazim daha onceden gostermiyormuCanım tekrar yumurtluyomuş gibi koyulaşması lazım t çizginin adet gününde pik gibi gösteriyor hatta hamileysen
Olamaz ama daha sana erken deglmi cnm kan icin
Sifir derken yani yukselme ihtimalidami yok acaba?
Cnm sen ama siliklesmeyi bekledin keske pik gununden calissaydin
Ben pik gunundrn taki silinene kadar calisdim
Of cnm ya daha da bi yikildim umutlarim kesildi
Sagdaki derken hangisi cnm ustunde ne yazili
Ben senden umutluyum canım ya geç döllenme olabilir umarım adet olmazsın güzel haberler alırsın
Devam edeceksin testlere adete kadar koyuluşma olacakmı diye senin dünkiyle bugünki testinin koyuluğu aynı gibi canımYani cnm adet gunumi beklemem lazim daha onceden gostermiyormu
Insallah tutmusdur cnmCanım ben hiç aksatmadan her gün çalıştım
Silikleştiği gün de dahil
Aynen cnm sivi etkliyomu bilmem ama devam edecem yarinda bakalimDevam edeceksin testlere adete kadar koyuluşma olacakmı diye senin dünkiyle bugünki testinin koyuluğu aynı gibi canım
Etkiliyor diyorlar 2 saat almamaya dikkat et yinede bakalım durum nolcak hayırlısı olsun inşallahAynen cnm sivi etkliyomu bilmem ama devam edecem yarinda bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?