Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetim 3 gün kadar sekebiliyo o yüzden yumurtlamamda her ay farklı oluyor bu ay 16-17de pik oldu canım sen adet bitiminden itibaren başladıysan devam et testlerine
Evet başladım canım teldeki programda cumartesiyi gösteriyor ama bakalım inşallah yanıltmaz

yumurtlamadan 2 3 gün sonra feci şekilde göğüs ağrım olmaya basladı ki olmazdı en fazla 2 3 gün kala ağrırdı regl den sonra geçerdi hayır ola

blackbird87 senin mesajlara cevap verilmiyor
BöYle etiketleyip yazabiliyorum popüler üye oldugun icin galiba
Benim bu ay kendi catladi ilk defa onun icin kok ümitliyim normalde sabirsiz degilim beklerim test gününü ama bu sefer kendi catladi ya onun icin sabirsizim baya bu ay

aa super cat.ignesi kullanmadiysan etkisi yoksende ben kullandigim icin var karisiklik olmamasi icin 12gunden sonra benim net cikar.
neden alinti yapilmiyorki allah allah

yvz13 canım ovulasyon testi yapmaya devam ediyormusun? Merak ettim çizgi devam mı? Ben yapmaya devam ediyorum silik çizgi vardı inşallah koyulaşır bebek olur
ben de ovulasyon yaptım bayağı çizgi çıkıyor yaa yumurtlamadan sonra silikti bayağı şimdi böyle çıkıyor dün yaptığım 22.gün olan biraz fazla bekledi dağıldı gibi bakalım bugün de yapacağım nasıl olacak yvz13 23.günüm bugün bu arada labocuick miydi onun erken gebelik testi var elimde hafta sonu yapmayı düşünüyorum çıkar mı ki inşallah vardır bebişim hepimiz bebiş haberi veririz inşallah yaa

Erken olmazmi ben bu degil diger hafta sonuna kadar beklemek istiyorum pozitifse tam pozitif ciksin negatifse tam negatif
9 ağustos bat 4-5 gün kala çok erken olmuyor varsa çıkar inşallah bi de bu erken gebelik testlerinde daha önceden çıkıyor diyorlar bakalım :)

Canım yumurtlamadan sonra 9. Gün çıkar idrar testinde
Ovularla ilgili araştırmalarıma devam ediyorum bayanın biri ben hiç güvenmiyorum adet gününe kadarasla koyu çizgi görmedim ama hamileyim yazmış
Kafam karıştı
Ama sen çatlama zamanını az çok bilirsin o çatlamadan sonra 9. Gün çıkar kuzum

cumartesi pazara denk geliyor işte canım erken gebelik testini hafta sonu yapacağım inşallah
inşallah müjdeleri sıra sıra veririz

kızlar yumurtlamadan hemen sonra göğüs hassasiyeti başladı bide sarı akıntı dokunamıyorum taş gibi şişti uçları sızlıyor adetime 11 gün var nedir sizce bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…