- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
simdi gordum ayni gunde yapacakmisiz ayy birileriyle bekleyince dahada heyecanli sende klomen catlatmamo kullandin bu ayTesti haftaya sali yada carsamba yapicam 7 gün var
Sizler nezaman yapicaksiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdi gordum ayni gunde yapacakmisiz ayy birileriyle bekleyince dahada heyecanli sende klomen catlatmamo kullandin bu ayTesti haftaya sali yada carsamba yapicam 7 gün var
İnşallah canmBozma morelini, kisiye gore degisiyor, burda bir kizin 7 ci, benim 11 ci, baska birinde 16 ci gununde catlamisti. Devam et, bi bakarsin yarin pik olmus.
Benim adetim 3 gün kadar sekebiliyo o yüzden yumurtlamamda her ay farklı oluyor bu ay 16-17de pik oldu canım sen adet bitiminden itibaren başladıysan devam et testlerineİnşallah canm
Evet başladım canım teldeki programda cumartesiyi gösteriyor ama bakalım inşallah yanıltmazBenim adetim 3 gün kadar sekebiliyo o yüzden yumurtlamamda her ay farklı oluyor bu ay 16-17de pik oldu canım sen adet bitiminden itibaren başladıysan devam et testlerine
Yok yok öyleyse kaçmaz adet döngün uzunsa 20yi bile bulabilir geç yumurtlayanlar oluyoEvet başladım canım teldeki programda cumartesiyi gösteriyor ama bakalım inşallah yanıltmaz
27-28 şaşmaz pek canmYok yok öyleyse kaçmaz adet döngün uzunsa 20yi bile bulabilir geç yumurtlayanlar oluyo
ah su beklemek yokmu zor rsbbim sabir versin meleklerimizi beklerkenblackbird87 bende sali günü yapicam :) sali günü 10. günüm dayanabilirsem cumaya yada cumartesine kadar beklemeknistiyorum ama dayanamam heralde
aa super cat.ignesi kullanmadiysan etkisi yoksende ben kullandigim icin var karisiklik olmamasi icin 12gunden sonra benim net cikar.blackbird87 senin mesajlara cevap verilmiyor
BöYle etiketleyip yazabiliyorum popüler üye oldugun icin galiba
Benim bu ay kendi catladi ilk defa onun icin kok ümitliyim normalde sabirsiz degilim beklerim test gününü ama bu sefer kendi catladi ya onun icin sabirsizim baya bu ay
ben de ovulasyon yaptım bayağı çizgi çıkıyor yaa yumurtlamadan sonra silikti bayağı şimdi böyleyvz13 canım ovulasyon testi yapmaya devam ediyormusun? Merak ettim çizgi devam mı? Ben yapmaya devam ediyorum silik çizgi vardı inşallah koyulaşır bebek olur
benim de bugün 7 gün var ben de erken gebelik testi var hafta sonu yapmayı düşünüyorumTesti haftaya sali yada carsamba yapicam 7 gün var
Erken olmazmi ben bu degil diger hafta sonuna kadar beklemek istiyorum pozitifse tam pozitif ciksin negatifse tam negatifbenim de bugün 7 gün var ben de erken gebelik testi var hafta sonu yapmayı düşünüyorum
hmm ozaman vucudunda seninde beta vardir cift cizgi gorursun tet yapsan suanblackbird87 canim gecen pazar kendi catladi ama ben cat ignesi vurdum gectigimiz cumartesi düsük olmasin diye yani bir hafta arayla
9 ağustos bat 4-5 gün kala çok erken olmuyor varsa çıkar inşallah bi de bu erken gebelik testlerinde daha önceden çıkıyor diyorlar bakalım :)Erken olmazmi ben bu degil diger hafta sonuna kadar beklemek istiyorum pozitifse tam pozitif ciksin negatifse tam negatif
ben de ovulasyon yaptım bayağı çizgi çıkıyor yaa yumurtlamadan sonra silikti bayağı şimdi böyle Eki Görüntüle 2175092 çıkıyor dün yaptığım 22.gün olan biraz fazla bekledi dağıldı gibi bakalım bugün de yapacağım nasıl olacakyvz13 23.günüm bugün bu arada labocuick miydi onun erken gebelik testi var elimde hafta sonu yapmayı düşünüyorum çıkar mı ki inşallah vardır bebişim hepimiz bebiş haberi veririz inşallah yaa