Guzel haberlerini bekliyorum canim.pazartesi 11.gunde yapicam birdaha
ins. canim hepberaber tadariz bu duyguyu ins.Guzel haberlerini bekliyorum canim.
Hamilelikte qaz oluyor normal olamsi da, test yaaaapBugün yumurtlama günümden 10 gün gecti cok gaz var kanimda cikmiyorda sanki alzimdan bütün organöarim cikacak bu kadar gazda cocuk olurmu diye düsünmeden edemiyorum..
Ovu testi mi canim?Kızlaar benim çizgim koyulaşmıyor bi yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum neden koyulaşmıyor
EvetOvu testi mi canim?
Testi haftaya sali yada carsamba yapicam 7 gün varHamilelikte qaz oluyor normal olamsi da, test yaaaap
Kuzum ben adete 12 gun kaladan yapmaya baslamistim, 9 gun kala 2 ci cizgiyi gordum, ertesi gun kanda da cikti, 4 hafta 4 gunluk hamileyim.Testi haftaya sali yada carsamba yapicam 7 gün var
Sizler nezaman yapicaksiniz
Adetin kacinci gunundesin peki?
yvz13 canım ovulasyon testi yapmaya devam ediyormusun? Merak ettim çizgi devam mı? Ben yapmaya devam ediyorum silik çizgi vardı inşallah koyulaşır bebek olur
Dogru canim afedersin ben diger arkadasla karistirdimKuzum ben adete 12 gun kaladan yapmaya baslamistim, 9 gun kala 2 ci cizgiyi gordum, ertesi gun kanda da cikti, 4 hafta 4 gunluk hamileyim.
12 canmAdetin kacinci gunundesin peki?
Tamam kuzum daha var demek ki, gec catliyor sende demek ki, 14-15-16 da catlaya bilir merak etme sen, her gun yapmaya devam et, ve saat1-4 arasi yap, o saatler daha uygunmus ovu testi icin.12 canm
İş yerinde oluyorum o yüzden akşam 7 gibi yaptım hep kaç gündür koyulaşmadı diye moralim bozuldu bayaTamam kuzum daha var demek ki, gec catliyor sende demek ki, 14-15-16 da catlaya bilir merak etme sen, her gun yapmaya devam et, ve saat1-4 arasi yap, o saatler daha uygunmus ovu testi icin.
Bozma morelini, kisiye gore degisiyor, burda bir kizin 7 ci, benim 11 ci, baska birinde 16 ci gununde catlamisti. Devam et, bi bakarsin yarin pik olmus.İş yerinde oluyorum o yüzden akşam 7 gibi yaptım hep kaç gündür koyulaşmadı diye moralim bozuldu baya
haftaya pazartesi 11.gunum oluyor idrari ozaman yapacagim canim ama persembe gunu test gunum pazartesiden itibaren idrar testine baslayacagim cift cizgiye devam ederse carsamba yada persembe kan veririm canim sen ne durumdasin bugun6.gunum beta devam ediyormu diye idrar yaptim hayalet cizgi ciktiDogru canim afedersin ben diger arkadasla karistirdim
blackbird87 sen nezaman yapicaksin canim testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?