Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ovülasyon testi bir anda mı koyulaşmaya başlıyor bende yeni bu ay denemek istedim pco durumu var ama regli 3.gün gittiğimde doktor iyi görünüyor dedi muayene ettiğinde stres yapma kafandan at dedi mümkün mü bizde işe yaramıyor mu acaba Bugün 4.deneme hiç koyulaşacak gibi değil hep aynı regliden itibaren 13-14.gün gibi bir şey reglilerimde yılda 3-4 kez gecikir ama genelde 30-37 gün aralığında olur Geçen ay kullanmadım ama 14-15 de akıntıyla tespit etmiştim yumurtladığımı 31 de regli geldi

Son düzenleme:
Kizlarrrr yardimmmm
Yumurtlumamin ilk 6-7 günü kasik agrim gögüs agrilarim atesim vardi. Simdi hicbirsey kalmadiii.. ne agri ne sizi. Bugün 9-10. günler
Hamilelik yok galiba
Ne dersiniz

Kizlarrrr yardimmmm
Yumurtlumamin ilk 6-7 günü kasik agrim gögüs agrilarim atesim vardi. Simdi hicbirsey kalmadiii.. ne agri ne sizi. Bugün 9-10. günler
Hamilelik yok galiba
Ne dersiniz

bendede ne bel ne kasik agrisi hic olmadi 5.gun bitti hatta dr gidip catladigini bilmesem akintida yasamadigimdan catlamadi derdim herkezde farkli seyrediyor canim

Kizlarrrr yardimmmm
Hamilelik yok galiba
Ne dersiniz
Kuzum benim de catlayan gun ve 1-2 gun sonra oldu ve gecti, adete 7-8 gun kala cok az kasik agrilarim basladi. Idrar testi yaptin mi?

Kizlarrrr yardimmmm
Hamilelik yok galiba
Ne dersiniz

Yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçmiş testte çıkar canım

Kuzum benim de catlayan gun ve 1-2 gun sonra oldu ve gecti, adete 7-8 gun kala cok az kasik agrilarim basladi. Idrar testi yaptin mi?
Yapamiyorum cünkü cumartesi günü catlatma ignesi vurundum. Neden catlatma ignesi diyeceksin. Burada bi ihtimsl olusan hamileligi korumak amaclida catlama ignesi vuruyorlar

20milimde vuruldu canim persembe 11de vuruldu cumartesi 12gibi catlamis yok yumurta dedi
zaten elimde persembe ve cuma gecesi iliski var baskada olmadi ins. olmustur sadece gaz ve kasiklarimda sislik var benim

Güzel :) sağol kuzum

kizlaaar hamileyim
prova yapiyorum
sirf merakimdan beta hcg vucudumda varmi diye yaptim ve cikti igne gununu saymazsam 6.gun sayarsam7.gun ve cizgi cikti suratimda salak bir tebessum sanki gercek gibi
ins. silinmez cogalir ne diyeyim

O
igne gununu saymiyoruz canim, hadi hayirlisi insallah. Her gun yap koyulasiyor mu dige.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…