- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Ben aksama dogru yapmistim cikmisti, varsa cikacak kuzuM.
İnşallah canım bekleyeyim dimi akşama doğru yapayım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aksama dogru yapmistim cikmisti, varsa cikacak kuzuM.
Kizlarrrr yardimmmm
Yumurtlumamin ilk 6-7 günü kasik agrim gögüs agrilarim atesim vardi. Simdi hicbirsey kalmadiii.. ne agri ne sizi. Bugün 9-10. günler
Hamilelik yok galiba
Ne dersiniz![]()
Kuzum benim de catlayan gun ve 1-2 gun sonra oldu ve gecti, adete 7-8 gun kala cok az kasik agrilarim basladi. Idrar testi yaptin mi?Kizlarrrr yardimmmm
Yumurtlumamin ilk 6-7 günü kasik agrim gögüs agrilarim atesim vardi. Simdi hicbirsey kalmadiii.. ne agri ne sizi. Bugün 9-10. günler
Hamilelik yok galiba
Ne dersiniz![]()
Kizlarrrr yardimmmm
Hamilelik yok galiba
Ne dersiniz![]()
bendede ne bel ne kasik agrisi hic olmadi 5.gun bitti hatta dr gidip catladigini bilmesem akintida yasamadigimdan catlamadi derdim herkezde farkli seyrediyor canim
Yapamiyorum cünkü cumartesi günü catlatma ignesi vurundum. Neden catlatma ignesi diyeceksin. Burada bi ihtimsl olusan hamileligi korumak amaclida catlama ignesi vuruyorlarKuzum benim de catlayan gun ve 1-2 gun sonra oldu ve gecti, adete 7-8 gun kala cok az kasik agrilarim basladi. Idrar testi yaptin mi?
Canim buradaki doktorlar (almanya) yumurtlamadan 5-6 gün sonrada catlatma ignesi vuruyorlar. Düsük riskini azaltsin diye.Yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçmiş testte çıkar canım
Canim buradaki doktorlar (almanya) yumurtlamadan 5-6 gün sonrada catlatma ignesi vuruyorlar. Düsük riskini azaltsin diye.
Beklemek cok zoor
Nasil kafasini takmasin ki insan![]()
20milimde vuruldu canim persembe 11de vuruldu cumartesi 12gibi catlamis yok yumurta dediKuzum senin yumoş kaç mm de çatlamıştı :)
20milimde vuruldu canim persembe 11de vuruldu cumartesi 12gibi catlamis yok yumurta dedi
zaten elimde persembe ve cuma gecesi iliski var baskada olmadi ins. olmustur sadece gaz ve kasiklarimda sislik var benim
ne guzelgazmi 20milimmi
![]()
igne gununu saymiyoruz canim, hadi hayirlisi insallah. Her gun yap koyulasiyor mu dige.Eki Görüntüle 2174566
kizlaaar hamileyim
prova yapiyorum
sirf merakimdan beta hcg vucudumda varmi diye yaptim ve cikti igne gununu saymazsam 6.gun sayarsam7.gun ve cizgi cikti suratimda salak bir tebessum sanki gercek gibi
ins. silinmez cogalir ne diyeyim![]()
koyulasirsa gebelikmi olurki iyice siliklesip gebelik varsa koyulasir diye biliyordum benO
igne gununu saymiyoruz canim, hadi hayirlisi insallah. Her gun yap koyulasiyor mu dige.
Evet canim siliklesicek ilk once sonra da insallah koyulasicak, ben 4 kez catlatma ignesi yaptim 16 ci gune kadar ignenin etkisi kaliyordu((koyulasirsa gebelikmi olurki iyice siliklesip gebelik varsa koyulasir diye biliyordum ben
pazartesi 11.gunde yapicam birdahaEvet canim siliklesicek ilk once sonra da insallah koyulasicak, ben 4 kez catlatma ignesi yaptim 16 ci gune kadar ignenin etkisi kaliyordu((