Iki test arasinda fark kac gun kuzum?
Koyulasmis evet, hadi hayirlisi kuzum, benim de catladiktan sonra siliklesmisti 2-3 gun falan yapmistim. Sonra hamile oldugumu ogrendikde burda bi arkadas benden ovu testi yapmami rica etti yaptim ve koyuydu 2 ci cizgi, demek ki ovu testi de gosteriyormus hamileligi.Canım yanlış birleştirmişim asılı bu 19. Gün ve 21. Gün testleri 4. Günü çatlamanın
Daha önce 7. Günü pik olmuştu da hamileydim
Umutlandım bi sanki giderek koyulaşcak gibi
Koyulasmis evet, hadi hayirlisi kuzum, benim de catladiktan sonra siliklesmisti 2-3 gun falan yapmistim. Sonra hamile oldugumu ogrendikde burda bi arkadas benden ovu testi yapmami rica etti yaptim ve koyuydu 2 ci cizgi, demek ki ovu testi de gosteriyormus hamileligi.
Ciddimisin :) benimki de koyulaşır belki heyecan yaptım şuan
Acaba ne zaman yapmıştın da tekrar koyulaşmıştı kuzum hatırlıyormusun?
Bata kaç vardı
Benimki de regl dönemine yaklaştıkça koyulaşmaya başlamıştı. Devam et koyulaşır inşaallah
Canım ne güzel koyulaşıyor sanki hadi inşallah bebiş gelirCanım yanlış birleştirmişim asılı bu 19. Gün ve 21. Gün testleri 4. Günü çatlamanın
yarina gebelik testin varsa onuda denesene ayy ins. hayirli haberler aliriz yarinda yap bakalimCanım yanlış birleştirmişim asılı bu 19. Gün ve 21. Gün testleri 4. Günü çatlamanın
Canım ne güzel koyulaşıyor sanki hadi inşallah bebiş gelir
Benim de yanıltmıyorsa içimde bir his var bu ay hamile kalacağıma dair inşallah gerçeğe dönüşür
yarina gebelik testin varsa onuda denesene ayy ins. hayirli haberler aliriz yarinda yap bakalim
benimde igne gununu saymassam 5.gunum yarin sabah beta hcg igne vucudumda salgiliyormu test yaparak ogrenecegim bakalim
Canım ovu pik olursa gebelik testi yapıcam stokta bekliyolar :)
İğne gününü saymadan say canım
Henüz pozitif çıkar gebelik testin ama ben hergün test yaparak kaç günde hcg nin biteceğine bakmıştım
9. Gün birmişti idrarda
Bata 9 gun kala yaptim bide 4 gun kala.Ciddimisin :) benimki de koyulaşır belki heyecan yaptım şuan
Acaba ne zaman yapmıştın da tekrar koyulaşmıştı kuzum hatırlıyormusun?
Bata kaç vardı
Bata 9 gun kala yaptim bide 4 gun kala.
Evet canim daha onceki gunlere gore koyuydu. O zaman gebelik testim de gostermisti ama, sen de yapsana gebelik testi.9 kala yaptıgında koyumuydu canım seni heyecanlandıracak kadar :)
İlişkiye girdikten 1 hafta sonra bel ağrısı kasıklarıma şişlik geldi bide ani kalkmalarda yada kızım karnıma oturduğunda kasıklarım batıyo bi iki gündür sarı akıntım geliyor bide
Evet canim daha onceki gunlere gore koyuydu. O zaman gebelik testim de gostermisti ama, sen de yapsana gebelik testi.
valla bilmiyorum kiagustosun 5i gibimi testi dusunuyorsun bende karar veremedim acaba hangi gun yaosam catlatma ignesini vurdugum gunude sayacakmiyim
Ben aksama dogru yapmistim cikmisti, varsa cikacak kuzuM.Canım keşke sabah idrarıyla yapsaydım ya
Yarın sabah yapayım normalde sabah idrarı akşam idrarı dinlemem ama şuan varsa çok kritik bir seviyededir
inşallah canım ayy ben de yapayım yaa o zaman bugün 21.gün benimValla ilkiyle fark oldu kızlar
Allahım lütfen daha da koyulaşsın
inşallah canım ayy ben de yapayım yaa o zaman bugün 21.gün benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?