Tsk cnm gunlerde gecmiyor neyse yine az kaldiGöstermeyebilir canım benim 12 .günde çıktı ilk silik çizgi erken gebelik yaparsan 10 günde belki çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk cnm gunlerde gecmiyor neyse yine az kaldiGöstermeyebilir canım benim 12 .günde çıktı ilk silik çizgi erken gebelik yaparsan 10 günde belki çıkar
Ozaman carsamba yapacam cnm peki 7 gun de gosterirmi
Canım koyulaşır yarına falan
Bak benimki birden koyulaştı
Bu arada testlerime baktıysan en üstteki silik olan varya o gün yumurtamı zar zor gördü dr olgun yumurta yok minikler dedi
3. Testte 15 mm olmuştu birden büyüyor canım koyulaşır merak etme
Benim tahminim şuanda 15 mm falan olması lazım dr öyle hesaplamıştı.. şimdi tekrar yapacam bakalım nasıl çıkacak
Bende erken çatlamıştır diye korktum ama yinede pozitif gösterirdi galiba sonuçta çalıycak yumurta var.. bakalım bir kaç gün takip edeyim burdan sonuçları yazarım
Cevabın için tşk ederim cnm![]()
155 çıkmış beta hcg sonucum yarında doktora gideceğiz insaallah.Güzel haberlerle gel inşallah
Değerin gayet iyi allah sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip eder inşallah hayırlı olsun155 çıkmış beta hcg sonucum yarında doktora gideceğiz insaallah.
Amin inşaallah canım Allah herkese sağlıklı hamilelik sağlıklı evlat nasip etsinDeğerin gayet iyi allah sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip eder inşallah hayırlı olsun
155 çıkmış beta hcg sonucum yarında doktora gideceğiz insaallah.
Tebriklee kuzum, sag salim kucagina alirsin insallah. Ben de dr a gittim bu gun, 4 haftalikmis, 10 gun sonra gel kalbini de duyalim rahatlayim dedi dr. Ilac vitamin yazdi.155 çıkmış beta hcg sonucum yarında doktora gideceğiz insaallah.
Sende nasil durumlar canim?Hayırlı olsun kuzum maşallah bebiş haberleri arka arkaya geliyor :)
Sende nasil durumlar canim?
senden çok umutluyum bu ay :)Canım ben beklemedeyim
Cuma test yaparım sanırım
Ovu ile başlicam teste
Bir keresinde yeniden koyulaşmaya başladı öyle anlamıştım
İnşallah tutmuştur :)
teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun kuzum maşallah bebiş haberleri arka arkaya geliyor :)
Tebriklee kuzum, sag salim kucagina alirsin insallah. Ben de dr a gittim bu gun, 4 haftalikmis, 10 gun sonra gel kalbini de duyalim rahatlayim dedi dr. Ilac vitamin yazdi.
senden çok umutluyum bu ay :)
Iki test arasinda fark kac gun kuzum?Valla ilkiyle fark oldu kızlar
Allahım lütfen daha da koyulaşsın![]()