Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20180707_202203.jpg
    20180707_202203.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 39
Çizgi var kuzum galiba adet günümde kan vereyim bakalım kesin öğrenelim 4 gündür silik çıkıyo sanırım ya geç döllenme yaşıyorum yine yada kendimi kandırıyorum silik çizgilerle

4 defasında da çizgi çıkmaz ama hcg olmasa
Diyelim ilk test yanlış hadi o en düşük ihtimal tutsun 2. De hatalı diyelim
Artık sonraki testler çizgi göstermez
Zira ben geçen ay yapmıştım çizgi falan yoktu :)

Adetime 5 gün kala böyle çıkmıştı canım benmde erken gebelik testim 2 3 gün sonra yine aynı marka testle tekrarla
IMG_20180730_121305.jpg
En üsteki 5 gün kala resimde çizgisi belli olmuyor şeffaf bi çizgi var elime aldığımda ikinci 3 gün kala pembe silik çizgi oluştu hafif internetten toplu aldığım için onlara güvenemedim bugün farklı marka erken gebelik yaptım en alttaki yani elimde bi adet farklı marka normal gebelik var konuda adet günümde yaparım 2 gün kaldı zaten oda bu şekilde çıkarsa direk kan vermeye inşallah:dua:hayırlı sağlıklı bebişin olsun canım seninde:anneadayı:

4 defasında da çizgi çıkmaz ama hcg olmasa
Diyelim ilk test yanlış hadi o en düşük ihtimal tutsun 2. De hatalı diyelim
Artık sonraki testler çizgi göstermez
Zira ben geçen ay yapmıştım çizgi falan yoktu :)
Walla canım ya bu farklı marka diyorum bi içim içime sığmıyo dünki yaptığımı eşim gördü oda heycanlandı çizgiyi görünce bunu görse oda uçar herhalde kızım geç döllenme olarak tutmuştu buda öyle olacak galiba

Eki Görüntüle 2173848
En üsteki 5 gün kala resimde çizgisi belli olmuyor şeffaf bi çizgi var elime aldığımda ikinci 3 gün kala pembe silik çizgi oluştu hafif internetten toplu aldığım için onlara güvenemedim bugün farklı marka erken gebelik yaptım en alttaki yani elimde bi adet farklı marka normal gebelik var konuda adet günümde yaparım 2 gün kaldı zaten oda bu şekilde çıkarsa direk kan vermeye inşallah:dua:hayırlı sağlıklı bebişin olsun canım seninde:anneadayı:

Kız koyulaşmış zaten :) hadi hayırlı olsun

Evet kızlar ovulasyon testleri yanılmamış bat tan 1 gün önce test yaptım pozitif çıktı henüz doktora gitmedim kan testi vermeye gidiyorum.

Hayırlı olsun :)

Ne güzel bir gün iki tane pozitif test gördüm bile
Maşallahh sırayla gelelim inşallahh

Kızlar merhaba... maşşallah pozitif sonuçlar alan arkadaşlara
Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum cuma günü dr a gittim yumurtam 11 mm di çarşamba çatlatma iğnesi vurunacam kısmetse... bugün hala ovulasyon testim silik çıkıyor koyulaşması gerekmezmiydi:işsiz: kafama takıldı bu hafta dr um da izinde olduğu için tekrar muaneye gidemiyorum...

Fikirleri olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim..

Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum cuma günü dr a gittim yumurtam 11 mm di çarşamba çatlatma iğnesi vurunacam kısmetse... bugün hala ovulasyon testim silik çıkıyor koyulaşması gerekmezmiydi:işsiz: kafama takıldı bu hafta dr um da izinde olduğu için tekrar muaneye gidemiyorum...

Canım koyulaşır yarına falan
Bak benimki birden koyulaştı

Eklentiler

• 143583C9-3E35-4BFC-BB76-9AD509CB8861.jpeg
    143583C9-3E35-4BFC-BB76-9AD509CB8861.jpeg
    42,3 KB · Görüntüleme: 33

Bu arada testlerime baktıysan en üstteki silik olan varya o gün yumurtamı zar zor gördü dr olgun yumurta yok minikler dedi
3. Testte 15 mm olmuştu birden büyüyor canım koyulaşır merak etme

Back