yvz13 canım bugünkü ovulasyon testim senin 19.gün yaptığın en son test ile aynı.
çatlama olayı bitmiştir değil mi? Dün akşam ve bugün gündüz değerlendirdim :)
Herhangi bir ilaç kullanıyormusun canım klomen gibi yumurta geliştirici? Ben geçtiğimiz aylarda klomen kullandığım ilk ay kist oluştu ve öyle bir ağrı yaşadım ki gece nerdeyse acile gidecektim. oturup kalkarken sanki içimde sopa gibi birşey var batıyordu sonra bel kasık karnım ağrıdı ertesi gün doktora gittim ultrasonda baktı kist oluştuğunu söyledi.Yani simdi ben yum olmamis olyormuyum anlamadim
Yum gunu agrisi farkliydi bu baska bi agri canim yani hamile kaldiysam yum buyumeye ovu olmaya devammi edecek
Suanda ben beklemedeydim cnm
Ay hadi bismillah inşallah tutar canım gelsin artık sıpalar 1.5 yıl oldu bekletiyorlar :)Oohh miss :) evet benim 19. Gün gibi ise çatlamış canım
Degerlendirdinse tamamdır :) şimdi beklicez inşallah sıpalar gelir :))
Ay hadi bismillah inşallah tutar canım gelsin artık sıpalar 1.5 yıl oldu bekletiyorlar :)
artık ilişkiden de bıktım bacakları kaldır bel fıtığı oluştu valla bıktım
evet pik oldu pikin 5 gunundeyim erken deglmi Gercekdenmi inanamiyorum ciddimisin belki dedigin gibi pik olyorumdurKız senin pik olmuştu demi hadi canımmm :))
Kız bebek yerleşiyo o zaman
Evet cnm kullanyorum dostinex prolaktin icin ama hic genetik bile yok kistli insan bizdeHerhangi bir ilaç kullanıyormusun canım klomen gibi yumurta geliştirici? Ben geçtiğimiz aylarda klomen kullandığım ilk ay kist oluştu ve öyle bir ağrı yaşadım ki gece nerdeyse acile gidecektim. oturup kalkarken sanki içimde sopa gibi birşey var batıyordu sonra bel kasık karnım ağrıdı ertesi gün doktora gittim ultrasonda baktı kist oluştuğunu söyledi.
Evet kuzum oldu, hala da ara sira oluyor, insallah bebis yerlesiyordur ordaCanim bu gun yum gunun 5 gunu ama sidetli kasik agrim var yururken ve sag tarafdan kasigima gelen agri
Adetime 11 gun var sendede oldumu boyle agri ?
evet pik oldu pikin 5 gunundeyim erken deglmi Gercekdenmi inanamiyorum ciddimisin belki dedigin gibi pik olyorumdur
Sendede olmusmuydu
Evet kuzum oldu, hala da ara sira oluyor, insallah bebis yerlesiyordur orda
Ay inanamiyorum insallah yerlesmedir cnm sanki dusuk yapacakmisim gibi korkyorum yaCanım pikten sonra 4-5 günde blastokist rahme yapışıyor sırada da ağrı yapıyor
Ay inanamiyorum insallah yerlesmedir cnm sanki dusuk yapacakmisim gibi korkyorum ya
Kizlar cok sevindim ya inşallahcumaertesine 10 gunum olacak teste gorurum
bide kizlar acayip bi ruya gormusdum dusuk yapmisim elimde bi erkek bebegi varmis hayirlisi inallah
Kist genetikle ilgili değil zaten canım bana fazla vermiş mesela doktor oda yumurtayı fazla büyütmüş patlama tehlikesi vardı ilişkiye falan herşeyi yasaklamıştı hatta toplu taşıma araçlarına bile binme dedi sonra şükür adetle gitti yumurtalığını bile almak zorunda kalabiliriz demişti çok korktum dikkat ettim. Ama dostinex öyle bir ilaç değil onu da kullandım. Sadece klomen femare gibi yumurta geliştirici ilaç fazla büyütürse kist oluşabiliyor yumurta çatlamıyormuş. Senin kist değildir inşallah yerleşme gibi hadi inşallah bebiş gelecek.Evet cnm kullanyorum dostinex prolaktin icin ama hic genetik bile yok kistli insan bizde
Belim agrimiyor ama sadece sagdan kasiga bicak saplanma var
Saol cnm bilgilerin icin kistle ilgili hic bilgim yokdu umarim yerlesmisdir cnmKist genetikle ilgili değil zaten canım bana fazla vermiş mesela doktor oda yumurtayı fazla büyütmüş patlama tehlikesi vardı ilişkiye falan herşeyi yasaklamıştı hatta toplu taşıma araçlarına bile binme dedi sonra şükür adetle gitti yumurtalığını bile almak zorunda kalabiliriz demişti çok korktum dikkat ettim. Ama dostinex öyle bir ilaç değil onu da kullandım. Sadece klomen femare gibi yumurta geliştirici ilaç fazla büyütürse kist oluşabiliyor yumurta çatlamıyormuş. Senin kist değildir inşallah yerleşme gibi hadi inşallah bebiş gelecek.
Tm cnm peki bu ovu test hamile kalinirsa koyulasirmi gercekdenRahat ol canım :) testini bata bir hafta kala yap
Canım benimki böyle koyulaşmştı o koyuyu gördüğüm gün genelik testi yapmıştım silik çizgi vardı:)Tm cnm peki bu ovu test hamile kalinirsa koyulasirmi gercekden
evet silik çizgi var kan verdinizmiBugünkü erken gebelik testim bundada silik bi çizgi var sanırım benim negatif yada anormal bi durum var 3 gündür silik çıkıyoEki Görüntüle 2173786 Eki Görüntüle 2173788
Bu gun de ovu yapicam bakalim hayirlisi cnmCanım benimki böyle koyulaşmştı o koyuyu gördüğüm gün genelik testi yapmıştım silik çizgi vardı:)
Atayım sana
Evet bende gordum siik cizgi kac dakka sonra? cikdi kac gun kaldi?Bugünkü erken gebelik testim bundada silik bi çizgi var sanırım benim negatif yada anormal bi durum var 3 gündür silik çıkıyoEki Görüntüle 2173786 Eki Görüntüle 2173788
Kan için adet günümü bekliycem çok silik olduğu için inanamıyorum halaevet silik çizgi var kan verdinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?