Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yvz13 yvz13 canım bugünkü ovulasyon testim senin 19.gün yaptığın en son test ile aynı.
çatlama olayı bitmiştir değil mi? Dün akşam ve bugün gündüz değerlendirdim :)

Oohh miss :) evet benim 19. Gün gibi ise çatlamış canım
Degerlendirdinse tamamdır :) şimdi beklicez inşallah sıpalar gelir :))

Yani simdi ben yum olmamis olyormuyum anlamadim
Yum gunu agrisi farkliydi bu baska bi agri canim yani hamile kaldiysam yum buyumeye ovu olmaya devammi edecek
Suanda ben beklemedeydim cnm
Herhangi bir ilaç kullanıyormusun canım klomen gibi yumurta geliştirici? Ben geçtiğimiz aylarda klomen kullandığım ilk ay kist oluştu ve öyle bir ağrı yaşadım ki gece nerdeyse acile gidecektim. oturup kalkarken sanki içimde sopa gibi birşey var batıyordu sonra bel kasık karnım ağrıdı ertesi gün doktora gittim ultrasonda baktı kist oluştuğunu söyledi.

Oohh miss :) evet benim 19. Gün gibi ise çatlamış canım
Degerlendirdinse tamamdır :) şimdi beklicez inşallah sıpalar gelir :))
Ay hadi bismillah inşallah tutar canım gelsin artık sıpalar 1.5 yıl oldu bekletiyorlar :)
artık ilişkiden de bıktım bacakları kaldır bel fıtığı oluştu valla bıktım :kızgın:

Herhangi bir ilaç kullanıyormusun canım klomen gibi yumurta geliştirici? Ben geçtiğimiz aylarda klomen kullandığım ilk ay kist oluştu ve öyle bir ağrı yaşadım ki gece nerdeyse acile gidecektim. oturup kalkarken sanki içimde sopa gibi birşey var batıyordu sonra bel kasık karnım ağrıdı ertesi gün doktora gittim ultrasonda baktı kist oluştuğunu söyledi.
Evet cnm kullanyorum dostinex prolaktin icin ama hic genetik bile yok kistli insan bizde
Belim agrimiyor ama sadece sagdan kasiga bicak saplanma var

Kizlar bu yerlesme kanamasi ne zaman oluyor assa yukari. Su pembemsi yasa kahverengimsi akinti..

evet pik oldu pikin 5 gunundeyim erken deglmi Gercekdenmi inanamiyorum ciddimisin belki dedigin gibi pik olyorumdur
Sendede olmusmuydu

Canım pikten sonra 4-5 günde blastokist rahme yapışıyor sırada da ağrı yapıyor

Evet kuzum oldu, hala da ara sira oluyor, insallah bebis yerlesiyordur orda:emir_bebek:
Canım pikten sonra 4-5 günde blastokist rahme yapışıyor sırada da ağrı yapıyor
Ay inanamiyorum insallah yerlesmedir cnm sanki dusuk yapacakmisim gibi korkyorum ya
Kizlar cok sevindim ya inşallah :emir_bebek:cumaertesine 10 gunum olacak teste gorurum
bide kizlar acayip bi ruya gormusdum dusuk yapmisim elimde bi erkek bebegi varmis hayirlisi inallah :KK17:

Ay inanamiyorum insallah yerlesmedir cnm sanki dusuk yapacakmisim gibi korkyorum ya
Kizlar cok sevindim ya inşallah :emir_bebek:cumaertesine 10 gunum olacak teste gorurum
bide kizlar acayip bi ruya gormusdum dusuk yapmisim elimde bi erkek bebegi varmis hayirlisi inallah :KK17:

Rahat ol canım :) testini bata bir hafta kala yap

Evet cnm kullanyorum dostinex prolaktin icin ama hic genetik bile yok kistli insan bizde
Belim agrimiyor ama sadece sagdan kasiga bicak saplanma var
Kist genetikle ilgili değil zaten canım bana fazla vermiş mesela doktor oda yumurtayı fazla büyütmüş patlama tehlikesi vardı ilişkiye falan herşeyi yasaklamıştı hatta toplu taşıma araçlarına bile binme dedi sonra şükür adetle gitti yumurtalığını bile almak zorunda kalabiliriz demişti çok korktum dikkat ettim. Ama dostinex öyle bir ilaç değil onu da kullandım. Sadece klomen femare gibi yumurta geliştirici ilaç fazla büyütürse kist oluşabiliyor yumurta çatlamıyormuş. Senin kist değildir inşallah yerleşme gibi hadi inşallah bebiş gelecek.

Kist genetikle ilgili değil zaten canım bana fazla vermiş mesela doktor oda yumurtayı fazla büyütmüş patlama tehlikesi vardı ilişkiye falan herşeyi yasaklamıştı hatta toplu taşıma araçlarına bile binme dedi sonra şükür adetle gitti yumurtalığını bile almak zorunda kalabiliriz demişti çok korktum dikkat ettim. Ama dostinex öyle bir ilaç değil onu da kullandım. Sadece klomen femare gibi yumurta geliştirici ilaç fazla büyütürse kist oluşabiliyor yumurta çatlamıyormuş. Senin kist değildir inşallah yerleşme gibi hadi inşallah bebiş gelecek.
Saol cnm bilgilerin icin kistle ilgili hic bilgim yokdu umarim yerlesmisdir cnm
Haftaya hcg test yapacam bakalim hayirlisi

Tm cnm peki bu ovu test hamile kalinirsa koyulasirmi gercekden
Canım benimki böyle koyulaşmştı o koyuyu gördüğüm gün genelik testi yapmıştım silik çizgi vardı:)
Atayım sana

Eklentiler

• 50DFCA1B-93B7-4BB1-921C-98A5E4670537.jpeg
    50DFCA1B-93B7-4BB1-921C-98A5E4670537.jpeg
    38,9 KB · Görüntüleme: 36
Bugünkü erken gebelik testim bundada silik bi çizgi var sanırım benim negatif yada anormal bi durum var 3 gündür silik çıkıyoIMG_20180730_082226.jpg IMG_20180730_082302.jpg

Eklentiler

• IMG_20180730_082226.jpg
    IMG_20180730_082226.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 41
Back