Bende gecen ay ayni sekil yanilmisdim cnm benimde ayni marka ama satler sonra cikan silik cizgi adete kadar devam etmisdiEki Görüntüle 2173557 Eki Görüntüle 2173558
Eşimde farketti bugünkini
Benim test markam laboquick marka durdukça çizgiler matlaşıyo ovülasyonlorda baştan daha koyuydu 27sinde yaptığımda şeffaf çizgi var bunda hafif pembemsi çıktı
Bildiğim kadarıyla ateş ölçme yönteminde başından beri ölçüyosun diğer adetine kadar o arada ateşin yükselirse anlıyomuşsun yani sadece bi sefer bi gün ölçmekle olmuyo sanırım ben öyle okumuştumkizlar vucut isinizi takip ediyormusunuz bugu olctum 37.0 cikti tam biogiye sahip degilim bilen varmi aranizda
Bugün eşimi eczaneye yollayacam canım yarın belli olur toplu aldım bozuk çıkma ihtimali yüksek oda geldi aklımaBende gecen ay ayni sekil yanilmisdim cnm benimde ayni marka ama satler sonra cikan silik cizgi adete kadar devam etmisdi
Umarim seninde boyle omaz
Canim bu gun yum gunun 5 gunu ama sidetli kasik agrim var yururken ve sag tarafdan kasigima gelen agriSagol kuzum, adetim 26 temmuzdu, evet kanda da pozitiff cikti canim. Haber et mutlaka.
Insallah cnm ben o aralar baska markayla yapinca hic cikmiyordu ama laboiiq silik cikartyodu sonra zaten adet oldumBugün eşimi eczaneye yollayacam canım yarın belli olur toplu aldım bozuk çıkma ihtimali yüksek oda geldi aklıma
yerlesme zamanimi acaba isi yukseliyor bende bugun sabahtan basladim adet gunune kadar deneyecegimBildiğim kadarıyla ateş ölçme yönteminde başından beri ölçüyosun diğer adetine kadar o arada ateşin yükselirse anlıyomuşsun yani sadece bi sefer bi gün ölçmekle olmuyo sanırım ben öyle okumuştum
Evet sen adete kadar devam et düşmezse gebelik olabilirmiş öyle yazıyo şimdi baktım da forumlarda yanlış bilgi vermeyeyim diye :)yerlesme zamanimi acaba isi yukseliyor bende bugun sabahtan basladim adet gunune kadar deneyecegim
İlk 10 dk içindemi çıkıyordu pekiInsallah cnm ben o aralar baska markayla yapinca hic cikmiyordu ama laboiiq silik cikartyodu sonra zaten adet oldum
saol canim sende denesene bu sabah 37.0 cikti gecen gun olcmustum 36.6 di bakalimEvet sen adete kadar devam et düşmezse gebelik olabilirmiş öyle yazıyo şimdi baktım da forumlarda yanlış bilgi vermeyeyim diye :)
İnşallah isteyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim
Valla hiç uğraşacak halim yok feci bi baş ağrım ve 38.4 ateşim var canım üşüttüm mü artık bilmiyorum önümüzdeki hafta sonu bi gebelik testi yaparım yeter hayırlısı artıksaol canim sende denesene bu sabah 37.0 cikti gecen gun olcmustum 36.6 di bakalim
agustosun 5i gibimi testi dusunuyorsun bende karar veremedim acaba hangi gun yaosam catlatma ignesini vurdugum gunude sayacakmiyimValla hiç uğraşacak halim yok feci bi baş ağrım ve 38.4 ateşim var canım üşüttüm mü artık bilmiyorum önümüzdeki hafta sonu bi gebelik testi yaparım yeter hayırlısı artık
2 ssat icinde canim hep ayniİlk 10 dk içindemi çıkıyordu peki
Ama cnm bu nebicim bir agri sag tarafdan kasiga vuran sanki bicak saplanyor hic boyle bi agrim olmamisdiGününü yaz kuzum üzerine kaçıncı gün oldu şimdi
A
Ama cnm bu nebicim bir agri sag tarafdan kasiga vuran sanki bicak saplanyor hic boyle bi agrim olmamisdi
Adetim bile sakindi otur kalk yuru hep saplanyor ya bu gun oylen saatlerinde basladi bu agri sence ne olabilir
Yani simdi ben yum olmamis olyormuyum anlamadim
Yum gunu agrisi farkliydi bu baska bi agri canim yani hamile kaldiysam yum buyumeye ovu olmaya devammi edecek
Suanda ben beklemedeydim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?