Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar vucut isinizi takip ediyormusunuz bugu olctum 37.0 cikti tam biogiye sahip degilim bilen varmi aranizda
Bildiğim kadarıyla ateş ölçme yönteminde başından beri ölçüyosun diğer adetine kadar o arada ateşin yükselirse anlıyomuşsun yani sadece bi sefer bi gün ölçmekle olmuyo sanırım ben öyle okumuştum

Bende gecen ay ayni sekil yanilmisdim cnm benimde ayni marka ama satler sonra cikan silik cizgi adete kadar devam etmisdi
Umarim seninde boyle omaz
Bugün eşimi eczaneye yollayacam canım yarın belli olur toplu aldım bozuk çıkma ihtimali yüksek oda geldi aklıma

Bildiğim kadarıyla ateş ölçme yönteminde başından beri ölçüyosun diğer adetine kadar o arada ateşin yükselirse anlıyomuşsun yani sadece bi sefer bi gün ölçmekle olmuyo sanırım ben öyle okumuştum
yerlesme zamanimi acaba isi yukseliyor bende bugun sabahtan basladim adet gunune kadar deneyecegim

yerlesme zamanimi acaba isi yukseliyor bende bugun sabahtan basladim adet gunune kadar deneyecegim
Evet sen adete kadar devam et düşmezse gebelik olabilirmiş öyle yazıyo şimdi baktım da forumlarda yanlış bilgi vermeyeyim diye :)
İnşallah isteyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim

Evet sen adete kadar devam et düşmezse gebelik olabilirmiş öyle yazıyo şimdi baktım da forumlarda yanlış bilgi vermeyeyim diye :)
İnşallah isteyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim
saol canim sende denesene bu sabah 37.0 cikti gecen gun olcmustum 36.6 di bakalim

Valla hiç uğraşacak halim yok feci bi baş ağrım ve 38.4 ateşim var canım üşüttüm mü artık bilmiyorum önümüzdeki hafta sonu bi gebelik testi yaparım yeter hayırlısı artık :KK43:
agustosun 5i gibimi testi dusunuyorsun bende karar veremedim acaba hangi gun yaosam catlatma ignesini vurdugum gunude sayacakmiyim

yvz13 yvz13 bu gunki ovu testim cnm 20180729_211609-1.jpg

A

Ama cnm bu nebicim bir agri sag tarafdan kasiga vuran sanki bicak saplanyor hic boyle bi agrim olmamisdi
Adetim bile sakindi otur kalk yuru hep saplanyor ya bu gun oylen saatlerinde basladi bu agri sence ne olabilir

Yumurtalar büyüyor canım
Çünkü hani dedim ya dr bana daha küçük demişti ondan sonraki 3 gün acayip ağrım oldu tekrar gittim 15 mm olmuş dedi ordan biliyorum :)

Yani simdi ben yum olmamis olyormuyum anlamadim
Yum gunu agrisi farkliydi bu baska bi agri canim yani hamile kaldiysam yum buyumeye ovu olmaya devammi edecek
Suanda ben beklemedeydim cnm

yvz13 yvz13 canım bugünkü ovulasyon testim senin 19.gün yaptığın en son test ile aynı.
çatlama olayı bitmiştir değil mi? Dün akşam ve bugün gündüz değerlendirdim :)

Yani simdi ben yum olmamis olyormuyum anlamadim
Yum gunu agrisi farkliydi bu baska bi agri canim yani hamile kaldiysam yum buyumeye ovu olmaya devammi edecek
Suanda ben beklemedeydim cnm

Kız senin pik olmuştu demi hadi canımmm :))
Kız bebek yerleşiyo o zaman

Back