Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternete bakma canım testleri yap hergün koyuyu yakalarsınBen ovulasyon testi yaptim cok koyu cikmadi internetten indirdigim ovulasyon gunu hesaplma yumurtlamam 1 agustos diyor kafam karisti internettekimi dogru ovulasyon testimi dogru
Kana tırsıyorum yinede bi iki testler teyit edeyim adet günü giderim olmadı ne hap ne iğne hiçbişey kullanmadım bu ay ilk denememdi zatenEvet kuzum 2 ci ciZgiyi goruyorum, hadi kan vermeye))
Isin garip tarafi tel.dogrudur diye bu ayida kacirdim resimlere bakablirmsinizİnternete bakma canım testleri yap hergün koyuyu yakalarsın
İlk ay benimde öyle oldu maalesef bu ay adet bitiminden başladım hergün yapmaya hangi sayfada canım resimler farkedemedimIsin garip tarafi tel.dogrudur diye bu ayida kacirdim resimlere bakablirmsiniz
Alttaki yeni yaptığınmı
EvetAlttaki yeni yaptığınmı
Bence siliniyorO zaman koyulaşıyo canım devam et
Bu resimdeki alttaki 12.gün değilmi yanlışmı anladım
Adet yeni bitti hiçç içinden gelmiyor bu ay ovulosyon testiymiş yumurtlama hesaplama sanki artık bebekte istemiyorum bütün hevesim gitti hayırlısı diyorum artık canimÖyle olmak lazım aslında kuzum ama gel de dayan :)
Neyseki bugün silikleşti canım
Sende durumlar nedir?
Bu ilk yaptigimBu resimdeki alttaki 12.gün değilmi yanlışmı anladım
17 temmuz adetin 1.gunuydu 10.gun yaptim hafif cizgi 11.gun biraz koyu oldu 12.gun iliski oldu 13 ve 14.gunler silindi telefondaki uygulam kafami karistirdiAa o zaman siliniyo adet günün ne zamandı testlere ne zaman başladın
Bugün adetinden itibaren 13 gün olmuş oluyo kaç gün sürüyo peki adetin yumurtlamanı anlaman için adet bitiminden başlayıp diğer adet başlangıcına kadar yapman lazım bazen erken bazen geç yumurtlama olabiliyor bende test konusunda yeni sayılırım diğer arkadaşlarda görünce yazar benim testler pik yaptığında akıntım vardı o yüzden eminim gününden17 temmuz adetin 1.gunuydu 10.gun yaptim hafif cizgi 11.gun biraz koyu oldu 12.gun iliski oldu 13 ve 14.gunler silindi telefondaki uygulam kafami karistirdi
Adet yeni bitti hiçç içinden gelmiyor bu ay ovulosyon testiymiş yumurtlama hesaplama sanki artık bebekte istemiyorum bütün hevesim gitti hayırlısı diyorum artık canim