Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovulasyon testi yaptim cok koyu cikmadi internetten indirdigim ovulasyon gunu hesaplma yumurtlamam 1 agustos diyor kafam karisti internettekimi dogru ovulasyon testimi dogru

Screenshot_2018-07-29-10-39-41.png

Ikinci resim 9.gun 10.gun birinci resimdekiler 11.gun 12.gun

Bu ayda gitti tuh yaaa ne zaman olacak 16 agustosu beklede gelsin

Öyle olmak lazım aslında kuzum ama gel de dayan :)
Neyseki bugün silikleşti canım
Sende durumlar nedir?
Adet yeni bitti hiçç içinden gelmiyor bu ay ovulosyon testiymiş yumurtlama hesaplama sanki artık bebekte istemiyorum bütün hevesim gitti hayırlısı diyorum artık canim

Aa o zaman siliniyo adet günün ne zamandı testlere ne zaman başladın
17 temmuz adetin 1.gunuydu 10.gun yaptim hafif cizgi 11.gun biraz koyu oldu 12.gun iliski oldu 13 ve 14.gunler silindi telefondaki uygulam kafami karistirdi

17 temmuz adetin 1.gunuydu 10.gun yaptim hafif cizgi 11.gun biraz koyu oldu 12.gun iliski oldu 13 ve 14.gunler silindi telefondaki uygulam kafami karistirdi
Bugün adetinden itibaren 13 gün olmuş oluyo kaç gün sürüyo peki adetin yumurtlamanı anlaman için adet bitiminden başlayıp diğer adet başlangıcına kadar yapman lazım bazen erken bazen geç yumurtlama olabiliyor bende test konusunda yeni sayılırım diğer arkadaşlarda görünce yazar benim testler pik yaptığında akıntım vardı o yüzden eminim gününden

Adet yeni bitti hiçç içinden gelmiyor bu ay ovulosyon testiymiş yumurtlama hesaplama sanki artık bebekte istemiyorum bütün hevesim gitti hayırlısı diyorum artık canim

Aynı sözleri söylemiştim adet oldugumda :)
Ama en fazla bir hafta sürdü bu düşüncem

Back