- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Hamilelikde ovu test koyulasirmi cnm koyulasir derken yum gunu gibimi
Benimkisi catlama gunundendir stabil ovu test
Nasıl yani hiç silikleşmedimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelikde ovu test koyulasirmi cnm koyulasir derken yum gunu gibimi
Benimkisi catlama gunundendir stabil ovu test
spermde sorun olup olmadigini bilmiyorum canim neyse bakayim hic 3gun ustuste denemedik bugece sıkıstirayim sansimi deneyeyim bakalimCanım evet yarına artık spermlerin bir anlamı olmayacak
Eşinde sorun yoksa degerlendir birşey olmaz
Dr um bana spermlerde sıkıntı yoksa hergün ilişki sorun değil dedi cinsel hayatınızı sekteye uğratmayın dedi ama benim derdim sıpam :))
spermde sorun olup olmadigini bilmiyorum canim neyse bakayim hic 3gun ustuste denemedik bugece sıkıstirayim sansimi deneyeyim bakalim![]()
bakalim ins. canim saol.Ben olsam riske atmazdım :) biz hergünü değerlerlendirdik
Yarınki ilişkide spermin bir önemi kalmicak zaten
Bugün ne gitse kar:))
bakalim ins. canim saol.
seninde siliklesmis ama baska marka farklilik olmazmi acaba
O zaman daha erken canim, en az 10 gun gecmesini bekle.Benim adetim düzesiz canim. Catlama pazar günü oldu. Bugün altinci gün
Öylemi diyorsun. Birden icimdeki bütün sevinc gittiO zaman daha erken canim, en az 10 gun gecmesini bekle.
Yok cnm yukledigim son resim gibi hepNasıl yani hiç silikleşmedimi
Tabi ki kuzum, benim 10 gun sonra gosterdi,7-8-9 gun sonra da yapmistim bembeyazdi, 10 cu gun cok silikdi hayalet gibi.Öylemi diyorsun. Birden icimdeki bütün sevinc gitti
Yok cnm yukledigim son resim gibi hep
Yani 14 gunu bukadar siliklesdi hala ayni
Bakicaz yarinda yapicamYarın daha da silik olur o zAman
Saol canim eksik olma. Simdi igne vurdum tutunsun diye eger olduysa.. 14 gün beklemem lazimTabi ki kuzum, benim 10 gun sonra gosterdi,7-8-9 gun sonra da yapmistim bembeyazdi, 10 cu gun cok silikdi hayalet gibi.
Benimde böyle günlerce siliklesmedi canim ama sonuç hüsran oldu bu ay hiç kafaya takmiyacam olursa olurNeden silikleşmiyor bu deliricem ya bayagı silik olması lazım kalktım gecenin bu saatinde 10 saat sonra yine test yaptım
Benimde böyle günlerce siliklesmedi canim ama sonuç hüsran oldu bu ay hiç kafaya takmiyacam olursa olur
Bakicaz yarinda yapicam
Canim sen dostinexsi adet gunune veya testi pozitif gorene kadar kullandinmi?O zaman daha erken canim, en az 10 gun gecmesini bekle.
Tabi cnm atarimYapınca at kuzum :)
Hala kullaniyorum canim, birakirsam dusuk olurmus dedi dr, kimyasal gecirdigim gebelikler de prolaktindenmis. Sene yine de doktoruna sor.Canim sen dostinexsi adet gunune veya testi pozitif gorene kadar kullandinmi?
Kullanip kullanmamakda kararsizim
Hayırlı olsun canım senin adet günün geldimi kanda baktırdın mı nasip olursa yarın tekrar yapıcam üstünden 2 gün geçmiş olacak biraz da belirgin olur inşallahAynen bogleydi benim de cogu goremedi hatta, pik olduktan tam 10 gun sonra cikti. Senin de 16-17 si catlamis ve 10 gun gecti, her gun yap kuzum, insallah hamilesin
Banada hamili kalinca brak demisdiHala kullaniyorum canim, birakirsam dusuk olurmus dedi dr, kimyasal gecirdigim gebelikler de prolaktindenmis. Sene yine de doktoruna sor.