Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Merhaba benim dün ovulasyon testim ikinci çizgi koyu çıktı bugün de aynı saatte yaptım yani biraz önce silikleşmeye başlamış ama daha yeni silikleşiyor galiba çünkü hemen çıktı ve koyuya yakın. Dün akşamı değerlendiremedik bu akşamı değerlendirsek şansım var mı sizce?

Canim test yaparimda daha yum gununden 4 gun gecmis cok cok erken deglmi senin 9 gunune ramen silik cikmis bende cikmaz
Aslinda geb tesim cok yarin sabah yaparim cnm
Evet erken canim, ben 10 gun gecmis sandim yalnis anlamisim, pik oldugu gunden 10 gun gecsin ogle yap

Evet canim mutlaka degerlendirin, tam erimemis demek ki, aksami beklemeyin hatta)))

Mutlaka değerlendirin canım olabildiğince erken

Tamam canım dört gözle eşimi bekliyorum gelmesini :) kasıkta ağrı da var. Normalde takvime göre salı günü yumurta olması lazım ama yine erken çatladı. İnşallah tutar canım ya

İnşallah canım :)
Ağrı iyidir benim de dün çatladı
Biz değerlendirelim gerisi Rabbime kalmış

İnşallah canım :)
Ağrı iyidir benim de dün çatladı
Biz değerlendirelim gerisi Rabbime kalmış
Seninde dün mü koyu çizgi çıktı canım? Yoksa doktor muayenesinde biliyorsun çatladığını?
Seninle aynı zamanda günlerimiz batlarımızıda birlikte bekleyelim ama benim bat 14 gün sonra gelmiyor 17 günü buluyor. Senin ne zaman bat?

Benim aslında 8 agustos ama sanırım 10 agustos oldu artık çünkü iki gün geç yumurtladım bu ay
benim testlerim böyle canım dün silikleşmeye başladı dün çatlamıştır

Eklentiler

• 4151F07D-F8DB-4C76-9C98-602F8080549B.jpeg
    32,9 KB · Görüntüleme: 33
Benim aslında 8 agustos ama sanırım 10 agustos oldu artık çünkü iki gün geç yumurtladım bu ay
benim testlerim böyle canım dün silikleşmeye başladı dün çatlamıştır
Benim de bat 14 ağustos canım. Bugün adetin 12. Günü erken çatlıyor Benim yumurtada. İnşallah hepimizin tutar bayram da çifte mutluluk yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…