- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Gecen aylar ben gec yum oldum adetin 20
Ustune 14 gunu ekleyince adet oldum
33 gununde
O zaman benim bat 8 değil 10 agustos oldu bu durumda perşembe koyulaşmışmı diye ovu kontrolü
Ve haftaya pazar gebelik testi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen aylar ben gec yum oldum adetin 20
Ustune 14 gunu ekleyince adet oldum
33 gununde
Evet erken canim, ben 10 gun gecmis sandim yalnis anlamisim, pik oldugu gunden 10 gun gecsin ogle yapCanim test yaparimda daha yum gununden 4 gun gecmis cok cok erken deglmi senin 9 gunune ramen silik cikmis bende cikmaz
Aslinda geb tesim cok yarin sabah yaparim cnm
Evet canim mutlaka degerlendirin, tam erimemis demek ki, aksami beklemeyin hatta)))Kızlar Merhaba benim dün ovulasyon testim ikinci çizgi koyu çıktı bugün de aynı saatte yaptım yani biraz önce silikleşmeye başlamış ama daha yeni silikleşiyor galiba çünkü hemen çıktı ve koyuya yakın. Dün akşamı değerlendiremedik bu akşamı değerlendirsek şansım var mı sizce?
Adete kac gun kaldi?Ovulasyon +6 hamilelik testi bugünde negatif :/
O degilde agrilarim birden gecti :)
Eşim gelsin hemen değerlendireceğim canım :) stresle onun gelmesini bekliyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor yaEvet canim mutlaka degerlendirin, tam erimemis demek ki, aksami beklemeyin hatta)))
Kızlar Merhaba benim dün ovulasyon testim ikinci çizgi koyu çıktı bugün de aynı saatte yaptım yani biraz önce silikleşmeye başlamış ama daha yeni silikleşiyor galiba çünkü hemen çıktı ve koyuya yakın. Dün akşamı değerlendiremedik bu akşamı değerlendirsek şansım var mı sizce?
Tamam canım dört gözle eşimi bekliyorum gelmesini :) kasıkta ağrı da var. Normalde takvime göre salı günü yumurta olması lazım ama yine erken çatladı. İnşallah tutar canım yaMutlaka değerlendirin canım olabildiğince erken
Tamam canım dört gözle eşimi bekliyorum gelmesini :) kasıkta ağrı da var. Normalde takvime göre salı günü yumurta olması lazım ama yine erken çatladı. İnşallah tutar canım ya
Seninde dün mü koyu çizgi çıktı canım? Yoksa doktor muayenesinde biliyorsun çatladığını?İnşallah canım :)
Ağrı iyidir benim de dün çatladı
Biz değerlendirelim gerisi Rabbime kalmış
Agri da varsa super, demek ki devam ediyor hala)Tamam canım dört gözle eşimi bekliyorum gelmesini :) kasıkta ağrı da var. Normalde takvime göre salı günü yumurta olması lazım ama yine erken çatladı. İnşallah tutar canım ya
Hadi inşallah canımAgri da varsa super, demek ki devam ediyor hala)
Seninde dün mü koyu çizgi çıktı canım? Yoksa doktor muayenesinde biliyorsun çatladığını?
Seninle aynı zamanda günlerimiz batlarımızıda birlikte bekleyelim ama benim bat 14 gün sonra gelmiyor 17 günü buluyor. Senin ne zaman bat?
Agri da varsa super, demek ki devam ediyor hala)
Benim de bat 14 ağustos canım. Bugün adetin 12. Günü erken çatlıyor Benim yumurtada. İnşallah hepimizin tutar bayram da çifte mutluluk yaşarızBenim aslında 8 agustos ama sanırım 10 agustos oldu artık çünkü iki gün geç yumurtladım bu ay
benim testlerim böyle canım dün silikleşmeye başladı dün çatlamıştır
Benim de bat 14 ağustos canım. Bugün adetin 12. Günü erken çatlıyor Benim yumurtada. İnşallah hepimizin tutar bayram da çifte mutluluk yaşarız
Tamam canımİnşallahhh canım :) haberleşelim
Benim adetim düzesiz canim. Catlama pazar günü oldu. Bugün altinci günAdete kac gun kaldi?
Hamilelikde ovu test koyulasirmi cnm koyulasir derken yum gunu gibimiO zaman benim bat 8 değil 10 agustos oldu bu durumda perşembe koyulaşmışmı diye ovu kontrolü
Ve haftaya pazar gebelik testi