- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Cnm 13 gunu pik oldu 14 gunu siliklesdi bunlarda sonraki testlerEki Görüntüle 2173362
Gayet iyi gitmiş kuzum :) inşallah tutmuştur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm 13 gunu pik oldu 14 gunu siliklesdi bunlarda sonraki testlerEki Görüntüle 2173362
Ohh :)) canım yine de bugünü de değerlendirinyvz13 yok canim agri hic olmadi ama dun 36.saatlerde agri gibi degilde hissettim birseyler dr gozuktum cok sukur catlamis kist olmamis geri sayim basladi benim icin
Insallah cnm senin bu gunki ovu testin nasilGayet iyi gitmiş kuzum :) inşallah tutmuştur
Insallah cnm senin bu gunki ovu testin nasil
Normalde 30günde 5gün olurum ama bu ay 1hafta geciktim ve 3gün oldum. Yumurtlamanın düzensiz olup olmadığını bilmiyorum
Seninki benimkidende cok silikAtayım kuzum yeni yaptım uyumuşum :)
Marka da farklı ya canım hassasiyet farklı olabilirSeninki benimkidende cok silik
Ilginc cnm
Hayrlisi umuarim bu ay gonlumuze gore olurMarka da farklı ya canım hassasiyet farklı olabilir
Neyse çatlattık herhalde artık bekleyelim :)
Hayrlisi umuarim bu ay gonlumuze gore olur
Akinti olmasi normal, simdi de yapa bilirsen varsa cikar bence. Benim de atesim omdu ilk gunlerde, hadi bi test yap))Yok canm daha 4 austosta yapicam ama suan beyaz kremsi akinti var normalmidir acaba atesim 37.1 iki gundur
Olabilir ama benim pik gunu 13 saat 2 deydi oylen ki benim testim cok oldugu icin her 4 satte yapyordum pikden once ve sonra ertesi gun ayni saate kadar pikliydi ve ayni saatde silikledi yani demek istedigim benim yum tam 24 saatde catlamisİnşallah canım
Ben anladım ki predictor daha hassas bir test
Aslında bak 18. Gün 17:15 testinde silikleşmeye başlamış
Yani dün çatlamış aslında
Eger predictor değil miratech ile yapsaydım daha silik çıkardı
Canim test yaparimda daha yum gununden 4 gun gecmis cok cok erken deglmi senin 9 gunune ramen silik cikmis bende cikmazAkinti olmasi normal, simdi de yapa bilirsen varsa cikar bence. Benim de atesim omdu ilk gunlerde, hadi bi test yap))
Olabilir ama benim pik gunu 13 saat 2 deydi oylen ki benim testim cok oldugu icin her 4 satte yapyordum pikden once ve sonra ertesi gun ayni saate kadar pikliydi ve ayni saatde silikledi yani demek istedigim benim yum tam 24 saatde catlamis
persembe igne oldum persembe aksami cuma aksami iliski oldu bugece degilde pazar dusunuyordum ama catlamis ozaman yarina iliski pekte bir anlam ifade etmeyecek degilmi ?bugecedemi degerlendireyim diyorsun ? peki 3.gun olacak sperm kalitelimidirki deneyelimmiOhh :)) canım yine de bugünü de değerlendirin
Ya boyle hic umutsuzum ya sanki bu ayda bosmis gibi hani bazilari heyecanla bekler gatta pisholojik beliti yaparlar farkina varmadan ama benim24 saat de spermi bekledi :) iki günde iş tamam :)
persembe igne oldum persembe aksami cuma aksami iliski oldu bugece degilde pazar dusunuyordum ama catlamis ozaman yarina iliski pekte bir anlam ifade etmeyecek degilmi ?bugecedemi degerlendireyim diyorsun ? peki 3.gun olacak sperm kalitelimidirki deneyelimmi
Ya boyle hic umutsuzum ya sanki bu ayda bosmis gibi hani bazilari heyecanla bekler gatta pisholojik beliti yaparlar farkina varmadan ama benim
Pisholojiyi brak hevesim bile yok
Bakalim hayirlisi cnmİyi iyi hep böyle zamanlarda gelir bebiş zaten :)
Gecen aylar ben gec yum oldum adetin 20geç yumurtlayınca adet günü de geciken varmı kızlar ?