Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 683E2A49-251C-44E8-B030-A20E9F1BD98F.jpeg
    683E2A49-251C-44E8-B030-A20E9F1BD98F.jpeg
    45,6 KB · Görüntüleme: 34
Hayrlisi umuarim bu ay gonlumuze gore olur

İnşallah canım
Ben anladım ki predictor daha hassas bir test
Aslında bak 18. Gün 17:15 testinde silikleşmeye başlamış
Yani dün çatlamış aslında
Eger predictor değil miratech ile yapsaydım daha silik çıkardı

İnşallah canım
Ben anladım ki predictor daha hassas bir test
Aslında bak 18. Gün 17:15 testinde silikleşmeye başlamış
Yani dün çatlamış aslında
Eger predictor değil miratech ile yapsaydım daha silik çıkardı
Olabilir ama benim pik gunu 13 saat 2 deydi oylen ki benim testim cok oldugu icin her 4 satte yapyordum pikden once ve sonra ertesi gun ayni saate kadar pikliydi ve ayni saatde silikledi yani demek istedigim benim yum tam 24 saatde catlamis

Olabilir ama benim pik gunu 13 saat 2 deydi oylen ki benim testim cok oldugu icin her 4 satte yapyordum pikden once ve sonra ertesi gun ayni saate kadar pikliydi ve ayni saatde silikledi yani demek istedigim benim yum tam 24 saatde catlamis

24 saat de spermi bekledi :) iki günde iş tamam :)

Ohh :)) canım yine de bugünü de değerlendirin
persembe igne oldum persembe aksami cuma aksami iliski oldu bugece degilde pazar dusunuyordum ama catlamis ozaman yarina iliski pekte bir anlam ifade etmeyecek degilmi ?bugecedemi degerlendireyim diyorsun ? peki 3.gun olacak sperm kalitelimidirki deneyelimmi

persembe igne oldum persembe aksami cuma aksami iliski oldu bugece degilde pazar dusunuyordum ama catlamis ozaman yarina iliski pekte bir anlam ifade etmeyecek degilmi ?bugecedemi degerlendireyim diyorsun ? peki 3.gun olacak sperm kalitelimidirki deneyelimmi

Canım evet yarına artık spermlerin bir anlamı olmayacak
Eşinde sorun yoksa degerlendir birşey olmaz
Dr um bana spermlerde sıkıntı yoksa hergün ilişki sorun değil dedi cinsel hayatınızı sekteye uğratmayın dedi ama benim derdim sıpam :))

Ya boyle hic umutsuzum ya sanki bu ayda bosmis gibi hani bazilari heyecanla bekler gatta pisholojik beliti yaparlar farkina varmadan ama benim
Pisholojiyi brak hevesim bile yok

İyi iyi hep böyle zamanlarda gelir bebiş zaten :)

geç yumurtlayınca adet günü de geciken varmı kızlar ?

Back