1.2 nin altındaydı cnmE daha var ozaman cnm ovu gununle hesapla
Ben hamileyken canm hic belirtim yokdu merak etme daha zamanin var bi 5 gun gibi peki kan degerin kacdi
Of canm cok dusuk1.2 nin altındaydı cnm
Ne yapalım 5 gün daha Beklicez. Aslında umudum yok ama işte ovu testleri kafamı karıştırıyor.1.2 nin altındaydı cnm
Belki daha erken ve gec dollenmedir canim1.2 nin altındaydı cnm
İnşallah artık hayırlısı dicez beklicez elden başka bişi gelmiyorBelki daha erken ve gec dollenmedir canim
Canm ovu testi bazilarinda pozitif gosteryor hamile olmamasina ragmenNe yapalım 5 gün daha Beklicez. Aslında umudum yok ama işte ovu testleri kafamı karıştırıyor.
İnşallah canım inşallah geç döllenmedir Rabbim yüzümüzü güldürsün bu ayCanm ovu testi bazilarinda pozitif gosteryor hamile olmamasina ragmen
Hamile olaninda silik gosteryor yabanci sitelere bakdim
Hatta tam tersi koyu olda hamile olanlar var kesin gec dolllenme diyorum
Canim benimde 6 gunum var bu gun test yapicam aticam bakalim degisiklik varmi senin gibi olmasi lazim cunku hemen hemen ayni gunuzİnşallah artık hayırlısı dicez beklicez elden başka bişi gelmiyor
Insallah senin kini guldururİnşallah canım inşallah geç döllenmedir Rabbim yüzümüzü güldürsün bu ay
Bence de canım bekliyorum testinin sonucunuCanim benimde 6 gunum var bu gun test yapicam aticam bakalim degisiklik varmi senin gibi olmasi lazim cunku hemen hemen ayni gunuz
Tamam cnm aticam agsam saat 7 gibiBence de canım bekliyorum testinin sonucunu
Aminnnn isteyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim. Sana da istediğin zaman hayırlı şekilde nasip etsin.Insallah senin kini guldurur
Ay canim ya senin cocugun hic yok dimiAminnnn isteyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim. Sana da istediğin zaman hayırlı şekilde nasip etsin.
Hayır canım Allah nasip ederse ilk olacakAy canim ya senin cocugun hic yok dimi
Allah elbet nasip eder cnmHayır canım Allah nasip ederse ilk olacak
Allah bağışlasın canım. Darısı bana olsun.Allah elbet nasip eder cnm
Benim var 2 tane o yuzden fazla takmiyorum bu ay
Canim once resmi kırp sonra cevap yazdigin bolumun altinda disya yukle var oraya bas ve fotoyu sec canim merak ettim senin testinideMerhaba resim ekleme yapamiyorum ben naail yaptiniz acaba bende testleri gostermek istiyorum sizlere
Bide 10 dk dan sonrasını gönderir misin CNmBak canimm ilk 5 dk boş silikEki Görüntüle 2151315
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?