İnsallah cnmValla bazen düzensiz oluyorum ben normal giderse 6-10 Haziran arası ama inşallah hamisimdir
Yok tatlım henüz çatlamamış. Testlere devam.Eki Görüntüle 2151088 kizlar bu sabah yaptigim ovulasyon testi böyleydi
2 3 gune yumurtlama gunu olur herhalde cunku hergun biraz daha koyulasiyo 3 gundur yapiyorumYok tatlım henüz çatlamamış. Testlere devam.
Aynen canım 3 güne kadar pik yapar gibi duruyor.2 3 gune yumurtlama gunu olur herhalde cunku hergun biraz daha koyulasiyo 3 gundur yapiyorum
Merhaba bende bu ay basladim ve benim gibi bu ay baslayanlar beraber devam edelim
1)hangi marka ovu test kullanyosunuz
2)adetin kacinci guni baliyorsunuz
Eki Görüntüle 2151088 kizlar bu sabah yaptigim ovulasyon testi böyleydi
Hayirli baslarili olsun cnmMerhaba bende yeni basladim
Cani kacimci gunundesun?Merhaba resim ekleme yapamiyorum ben naail yaptiniz acaba bende testleri gostermek istiyorum sizlere
Cnm sende durumlar nasilAynen canım 3 güne kadar pik yapar gibi duruyor.
Ovulasyon testleri Halen koyu ama sonuç kocaman negatifCnm sende durumlar nasil
Ovulasyon testleri Halen koyu ama sonuç kocaman negatif
Cnm sende durumlar nasil
testte yaptım kan da verdim ama negatif kafam karmankarışıkcok koyu canim kesin hamilesin canm
Kac gun kaldi bata
Hamilelik test yapdinmi
An testide negatif mi?testte yaptım kan da verdim ama negatif kafam karmankarışık
Cnm belirtin yokmu?testte yaptım kan da verdim ama negatif kafam karmankarışık
Kan testide negatif ne yazık kiAn testide negatif mi?
Gec dollenmedir cnm
Kac gunun var
İnanır musun hiç bişey yok sadece dün ara ara kasık ağrılarım oldu regli olacakmışım gibi ama geçti bugün o da yok sadece ayaklarım yanıyor sıcaktanCnm belirtin yokmu?
Benim normal adet belirtilerim bu gun meme hassasyet
Şişlik okadar
Akinti felan yok
E daha var ozaman cnm ovu gununle hesaplaKan testide negatif ne yazık kibaşla geçen aya göre 30unda olmam gerek ama ovulasyon testine göre hesaplarsam da ayın 2 sinde
E daha var ozaman cnm ovu gununle hesapla benimde 3 ama bakalimKan testide negatif ne yazık kibaşla geçen aya göre 30unda olmam gerek ama ovulasyon testine göre hesaplarsam da ayın 2 sinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?