Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimseciklerde bana bişey yazmamış

Tamam cnm ben ikisinide söyledim yumurta 24-36 saat bekliyor catladiginda.spermler 3 gün bekliyo ama .ben böyle biliyorum.
Ne diyelim inşallah tutunmustur benim 16 sinda yumurta catladı 15 16 ve 17 yi degerlendirdik bata 5 gun var silik cizgiyi gordum bakalim nasip allah olmayan herkese nasip etsin

Kizlar size birsey sorucam bende iki gun once ovulasyon testi yapmaya basladim bugun silik cizgi oldu 2 saat sonra baktigimda ikiside ayni koyuluktaydi cizgilerin normalde ilk 5 dakikadaki sonucu dogru sayicam ama herkes kiyaslama acisindan testleri siraliyo bende o amacla bekletmistim bilmiyorum simdi ilk sonucumu dogrudur

Kacinci gundresin?
Canim ilk 5 dk onemli
Resmini at bakalim

Bugün 12. Gunum resmi yok cöpe attim ama ilk 5 dak silikti 2 saat sonra 2 cizgide ayni koyuluktaydi
Hayir canm bende senin gibi acemiydim sonraki dk lara bakyordum ovu gunu ben inamazdim t c koyu olacagina bi gun yapdim bakdim t c koyuydu yani ilk dakkada belli etdi sivi alimina dikkat et yaklasik 4 saat sıvi tuketme
Ilk 5-10 dk arasicnm

Hayir canm bende senin gibi acemiydim sonraki dk lara bakyordum ovu gunu ben inamazdim t c koyu olacagina bi gun yapdim bakdim t c koyuydu yani ilk dakkada belli etdi sivi alimina dikkat et yaklasik 4 saat sıvi tuketme
Ilk 5-10 dk arasicnm
Tamam canim tesekkur ederim bende biliyorum aslinda ilk 5 dak dogru sonuc verdiginide kiyas yapmak icin testleri saklayim demistim 2 koyu cuzgi goruncede sasirdim

Bende senin gibi bilyordum
Peki pik oldugu zaman yum catiyormu yogsa sonraki gunmi?
Ben pik guni iliski oldu dahada olmadi kacirdimmi yogsa
Valla cnm pik olduktan 24-36 saat arası yumurta catliyo diyolar ama spermler 3 gün yaşadığı için yine denk gelmiş olması lazım hayırlısı insallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…