Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah hamilesindir cnm az kalmis ovrenecen zaten benide bilgilendir cnm
Bugün hem ovulasyon testi yaptım hem gebelik testi ikisi de negatif çıktı artık günüm geçene kadar hiç birşey yapmayacağım. 10 aydır hüsrana uğramaktan bıktım.

Bugün hem ovulasyon testi yaptım hem gebelik testi ikisi de negatif çıktı artık günüm geçene kadar hiç birşey yapmayacağım. 10 aydır hüsrana uğramaktan bıktım.
Canm benimde ayni ikiside negatif
20 gunu kesin yum gunumdu malesef sonrasini degerlendiremedim
Bu ay bos gitti sanirim ara verecem
Austosta baslicam artik

Arkadaşlar merhaba bende bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım 11.12.13.14 günleri değerlendirdim bata 8 gün kaldı test yapsam çıkmaz dimi bu arada 2 aydır bir çok belirti yaşadım sonuç negatifti aksine bu ay hiç bir belirti yok inşallah tutmuştur bu ay

Eklentiler

• EB1EBB95-D38F-4DF9-BB09-D1CB05048051.jpeg
    61,2 KB · Görüntüleme: 59
Canm benimde ayni ikiside negatif
20 gunu kesin yum gunumdu malesef sonrasini degerlendiremedim
Bu ay bos gitti sanirim ara verecem
Austosta baslicam artik
Hayırlısı canın. Bende ara vermek istiyorum ama biran önce de olsun istiyorum. İkilemden kurtulup bi karar veremiyorum. Her regli olduğumda tamam yeter birkaç ay bekle diyorum reglim bitince tekrar. Hakkımızda hayırlısı bu ayda olmazsa klomen deneyeceğim

Cikmaz canim bekle 4 gunde silik cika bilir

İnşallah tutmuştur. Bazı arkadaşlar hiç belirti yaşamadan gebe kalmışlar. Belki sizin de öyle olur. Hakkınızda hayırlısı inş.

Klomen kendindinmi alyorsun yogsa dokdormu yazyor cnm

Kizlar sizde bibakin lutfen hamilemiyim cizgi varmı hayal gormuyorum dimi ya

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-27-15-21-04.png
    217,8 KB · Görüntüleme: 58
Tebrik ederim cnm allah gonlune gore versin
Peki bisey sorcam adetin kacinci gunu yum oldu ?
Ben ay ovu testi kullandım adet bitimden 2 gun sonra basladım ve hergun birlikte olduk adetin 16. Gunu pik oldu biz 17 yide degerlendirdik cok tesekkur ederim allahım isteyen herkese nolur versin bana da versin ben hala inanamıyorum 2 gun sonra testi tekrar ederim artik

Inana bilirsin burda bi arkasin 4 gunu vardi bata seninki gibi silikdi suan hamile icini ferah tut hamilesin canm insallah saglikli uzunourlu hayirli evlat nasipeder

Hayırlı olsun inşallah.belirtileriniz neydi hissettim demissinizde?

Inana bilirsin burda bi arkasin 4 gunu vardi bata seninki gibi silikdi suan hamile icini ferah tut hamilesin canm insallah saglikli uzunourlu hayirli evlat nasipeder
İnşallah Allahım nolur bisey olmadan kesinleşsin Allaha jerkese versin cok tesekkur ederim Allah ragzi olsun

Kızlar benim salı günü çok kasik agrım vardı beyaz akıntıda adetin 12.günüydü muhtemelen yumurtladım ama ovu testi yapmadım eşime kızgındım birazda yapmayız nasılsa diye çarşamba barıştık ilişki oldu dünden beri benim kasıklarimda sağlı sollu sanci var ara ara geciyo geri başlıyo sizce tuttu mu ki insallah?

Hayırlı olsun inşallah.belirtileriniz neydi hissettim demissinizde?
Benim hiç göğsüm agrimaz normalde ama buay goguslerim sızlamaya basladı kasıklarım cok gergindi en önemli belirtimse bacaklarimin govdemle birleştiği yerlerde garip agrılar vardı bir de basim donuyordu ama ben hep oructandır diiye dusunmustum inşallah yanılmıyorumdur ya cok tesekkur ederim

Inşallah cnm hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…