Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy canım inşallah yorulduk artık heray aynı şeyleri yaşamaktan. İnşallah sende de gebelik durumu vardır. Herşeyin hayırlısı olsun cnm
Amin canım.. bende yoruldum acabalardan şu an diğer ayın hesabını yapıyorum o bile yoruyo beni sıkıldım artık olacağı varsa zaten olur biZde kafamızda kurup duralım :):)

Amin canım.. bende yoruldum acabalardan şu an diğer ayın hesabını yapıyorum o bile yoruyo beni sıkıldım artık olacağı varsa zaten olur biZde kafamızda kurup duralım :):)
Sorma canım ben hemşireyim etrafımda o kadar bebek görüyorum ki her birini ayrı ayrı seviyorum Fırsatım oldukça. Her bebek gördüğümde sol tarafım o kadar acıyor ki. Ama herşeyin hayırlısını istiyorum.

Yani ben başkasının bebeğini sevmek de istemiyorum artık millet çocuğum yok diye hep çocuklarını bana kakalamaya çalışıyo sıkıldım

istediğin zaman sorabilirsin canım
o kadar çok test yaptım ki iki düşük bir kimyasal
artık sanırım aştım kendimi araştırmaktan ve tecrübe etmekten
Canim benim bu gunki testleri gordun umarim adetin 20 gunu normalmi bu kadar koyu olmasi bi belirtisiz akintisiz bu agsamda test yapacam bakaim koyuluk devam edyormu

Canim benim bu gunki testleri gordun umarim adetin 20 gunu normalmi bu kadar koyu olmasi bi belirtisiz akintisiz bu agsamda test yapacam bakaim koyuluk devam edyormu

canım testi yollasana bidaha
bugün 20. gün mü?

Kizlar catlatma ignesini olali iki gun oldu henuz catlamamis mi oluyo ovulasyon testim boyle

Eklentiler

• C90AB6F7-89AA-40C3-B368-4441955C2C07.jpeg
    9,6 KB · Görüntüleme: 21
Kizlar bu testi simdi yapdim ve en onemliside belki 3 litre su icmisimdir ki cay dahil
Hani sıvı yum gunu testi yaniltabilir dedinizya yaniltsin istedim zaten ve cok su tuketdik ve testi yapdim ama suan resimde cok net gozukmuyor hic bi sekilde degismiyor rengi ayni koyulukda ilgic hicmi sıviyla etkilenmiyor?
Yada bu yum degl hamilelikdir
Yarin da yapicam bakalim devam edyormu
DIKKATINIZI CEKERIM SIVI COK TUKETDIM VE HIC BI SEKILDE 2 SAG BEKLETMEDIM!!!!

Canım yarın gebelik yap bakalım onda ne çıkacak ?

Reglinize kaç gün var?

Umutlanmamakta haklılığımı bi kez daha gördüm kızlar regl oldum ne yapacağımı nasıl olacağını bilmiyorum artık pes ediyorum galiba

Bence de biraz kendine zaman ver ve ben Eminim ki sen kafandan atıp biraz oluruna bıraktığında gebe kalacaksın. İnan gebeliği engelleyen şeylerden biri de sürekli stres ve beklenti içinde olmamız.
Aynen öyle canım eşimle konuştuk anlaştık rafa kaldırıyoruz biraz çok yıprandım çünkü burada beni çok etkiliyor girmeyim diyorum ama giriyorum işte

Aynen öyle canım eşimle konuştuk anlaştık rafa kaldırıyoruz biraz çok yıprandım çünkü burada beni çok etkiliyor girmeyim diyorum ama giriyorum işte
Bu süreçte elinden geldiği kadar başka şeylerle oyalanmaya çalış canım. Bebişlerin sağlıklı annelere ihtiyacı var sonuçta. Bir bakmışız en kısa zamanda güzel haberlerle dönmüşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…