Idrar ben hamileyken tst yapdigimda boyle koyu sariydi ondan gozume carpdiValla belli olmaz canım daha Ümit kesmek için çok erken sana bana neyse de idrarda koyu diyosun tuttu belki de ne biliyosun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrar ben hamileyken tst yapdigimda boyle koyu sariydi ondan gozume carpdiValla belli olmaz canım daha Ümit kesmek için çok erken sana bana neyse de idrarda koyu diyosun tuttu belki de ne biliyosun?
Yani sen daha iyi bilirsin kendini bekle bakalım dahaIdrar ben hamileyken tst yapdigimda boyle koyu sariydi ondan gozume carpdi
Ya cnm okadar pisholojimi bozdu ki buneya napyorum 9 gun beklemek zorundamiyim daha erken ovrenemezmiyim diyesim var amaYani sen daha iyi bilirsin kendini bekle bakalım daha
Öyle olmuyo işte keşke öğrenebilsek ama maalesefYa cnm okadar pisholojimi bozdu ki buneya napyorum 9 gun beklemek zorundamiyim daha erken ovrenemezmiyim diyesim var ama![]()
Sen baya iyi anlıyorsun bu işlerden bildiğim kadarıyla iyi oldu geldiğin canımben de testlerimi sipariş ettim 12. gün başlıyorum yapmaya hadi hayırlısı
Sen baya iyi anlıyorsun bu işlerden bildiğim kadarıyla iyi oldu geldiğin canım
İnşaAllah bu seferkini sağlıcakla kucağına alırsın canım yeni düşük yaptın diye biliyorum Rabbim bi daha yaşatmasınistediğin zaman sorabilirsin canım
o kadar çok test yaptım ki iki düşük bir kimyasal
artık sanırım aştım kendimi araştırmaktan ve tecrübe etmekten
İnşaAllah bu seferkini sağlıcakla kucağına alırsın canım yeni düşük yaptın diye biliyorum Rabbim bi daha yaşatmasın![]()
Benimde geçen sene 20 Temmuz’da oldu salak gibi 6 ay korundum şimdi de deniyorum 5 ay bitti daha Yokevet canım amin sağolasın 5 martta oldu düşüğüm
Benimde geçen sene 20 Temmuz’da oldu salak gibi 6 ay korundum şimdi de deniyorum 5 ay bitti daha Yok
Eşim ve ben baya geriliyoruz ya denedikçe olmuyo ya bu seferde olmadı galiba bata iki gün kaldıolur olur rahat ol :)
Eşim ve ben baya geriliyoruz ya denedikçe olmuyo ya bu seferde olmadı galiba bata iki gün kaldı
Ovu yapmıştım yumurtlama gününde ama tam koyuyu yakalayamadım 2 gün öncede gebelik yaptım tabi ki tek çizgitest yaptın mı canım
Ovu yapmıştım yumurtlama gününde ama tam koyuyu yakalayamadım 2 gün öncede gebelik yaptım tabi ki tek çizgi
Eki Görüntüle 2150352 Eki Görüntüle 2150355
Üstünde yazan 12 diğeri 13. Gün yaptığım ama 14. Gün yapmadım 15 gün yaptım o da çok silikti canım
Ben tam güvenemeyip gün aşırı değerlendirdim canım çatlamış dedi arkadaşlar bende onlara güvenerek yapmadım keşke yapsaydım ama değerlendirdim yine de gün aşırı zaten eşimde test vermişti ama yılmadım yine de değerlendirdim14. gün pik olup 15. gün çatlamış canım bu
Ben tam güvenemeyip gün aşırı değerlendirdim canım çatlamış dedi arkadaşlar bende onlara güvenerek yapmadım keşke yapsaydım ama değerlendirdim yine de gün aşırı zaten eşimde test vermişti ama yılmadım yine de değerlendirdim![]()