Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu nedemek simdi bidahami yumurtladim veya hamilelikmi
Ki ben boyle bi kirmizilik ovu gunum gormedim 20180525_060117-1.jpg

Şuan sizdeki durumun aynısı bende de mevcut. Herhangi bi belirtiniz var mı? Bişi öğrenirseniz beni de etiketliyenilie misinİz?
Canim normalde ben 28 gun adet olyorum 14 gun koyuluk vardi 15 arası
Ama bu kadar degldi ve benim kac gundur 16 17 gunu yapdim cok silikdi ve yapmayi brakdim ve bu sabah sahurdan sonra yatmadim icime bia dogdu yap yapdim şaşirdim ama akinti yok belirti yok yine degerlendirdim bu gun
Tek ilgic olan idrar rengim coook koyu sari olmasi 2 saat sonra yine denedim ayni
Inan bende anlamadim bakalim normal adete kadar

Gmz1292 Gmz1292 benim reglime son 5 gün. Bugün nöbetteyim o yüzden test yapamadım ama yarın tekrar yapıcam Halen koyuysa gebelik testi yapıcam.

Bende ondan yumurtlayabilirsin dedim canım gebelikte bata 2-3 kala böyle çıkıyo
Ne oldugunu bilemedim cnm ama bi kere degerlendire bildim ve bu ay ben umudumu kesdim ama 14 15 gunu sonra baya siliklesmisdi simdi bitane daha yapdim ayni gibi koyuluk
Sanirim gec yumurtladim ama kesinlikle 14 gunu gibi belirti yok anlamadim bu isden

Ne oldugunu bilemedim cnm ama bi kere degerlendire bildim ve bu ay ben umudumu kesdim ama 14 15 gunu sonra baya siliklesmisdi simdi bitane daha yapdim ayni gibi koyuluk
Sanirim gec yumurtladim ama kesinlikle 14 gunu gibi belirti yok anlamadim bu isden
Bende 15. Gün yaptım hani belki yakalayamamışımdır diye çok silik çıktı daha bıraktım bende mi yapsam bi test daha :KK17:

Bide su su konusu sahurdan once biton su icdim ki etkilemesi lazimdi su ya ragmen koyu
Bide su idrar rengi acayip sariydi kooyuu ilginc ama ben umudum yok bu aydan yana cnm
Valla belli olmaz canım daha Ümit kesmek için çok erken sana bana neyse de idrarda koyu diyosun tuttu belki de ne biliyosun?

Back