Ozelden attim canmCanim nasjl bisey banada anlatirmisin merak ettim adet olfum ama sonraki aylar icin bilincleneyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozelden attim canmCanim nasjl bisey banada anlatirmisin merak ettim adet olfum ama sonraki aylar icin bilincleneyim
Ben msj gönderdim sana bana da anlatOzelden attim canm
Şuan sizdeki durumun aynısı bende de mevcut. Herhangi bi belirtiniz var mı? Bişi öğrenirseniz beni de etiketliyenilie misinİz?Eki Görüntüle 2150060 ama bende suan akinti hicbi sey yok![]()
Canim normalde ben 28 gun adet olyorum 14 gun koyuluk vardi 15 arasıŞuan sizdeki durumun aynısı bende de mevcut. Herhangi bi belirtiniz var mı? Bişi öğrenirseniz beni de etiketliyenilie misinİz?
Tekrar yumurtluyor da olabilirsin canım bi de gebelik yapsana hamilelik de olabilirKizlar bu nedemek simdi bidahami yumurtladim veya hamilelikmi
Ki ben boyle bi kirmizilik ovu gunum gormedimEki Görüntüle 2150059
Gebelige daha erken deglmi cnm 9 gunum var dahaTekrar yumurtluyor da olabilirsin canım bi de gebelik yapsana hamilelik de olabilir
Yapacagin ovu testi yapdikdak sonra resmi atarmisin cnmGmz1292 benim reglime son 5 gün. Bugün nöbetteyim o yüzden test yapamadım ama yarın tekrar yapıcam Halen koyuysa gebelik testi yapıcam.
Bende ondan yumurtlayabilirsin dedim canım gebelikte bata 2-3 kala böyle çıkıyoGebelige daha erken deglmi cnm 9 gunum var daha
Bende hiç bu kadar koyuluğu yakalayamamıştım ben de bi yanlışlık yaptım bu ay herhaldeEki Görüntüle 2150171 bakalim yarin devam edecekmi yumsa en fazla 36 saat olur
Ne oldugunu bilemedim cnm ama bi kere degerlendire bildim ve bu ay ben umudumu kesdim ama 14 15 gunu sonra baya siliklesmisdi simdi bitane daha yapdim ayni gibi koyulukBende ondan yumurtlayabilirsin dedim canım gebelikte bata 2-3 kala böyle çıkıyo
Bide su su konusu sahurdan once biton su icdim ki etkilemesi lazimdi su ya ragmen koyuBende hiç bu kadar koyuluğu yakalayamamıştım ben de bi yanlışlık yaptım bu ay herhalde
Bende 15. Gün yaptım hani belki yakalayamamışımdır diye çok silik çıktı daha bıraktım bende mi yapsam bi test dahaNe oldugunu bilemedim cnm ama bi kere degerlendire bildim ve bu ay ben umudumu kesdim ama 14 15 gunu sonra baya siliklesmisdi simdi bitane daha yapdim ayni gibi koyuluk
Sanirim gec yumurtladim ama kesinlikle 14 gunu gibi belirti yok anlamadim bu isden
Valla belli olmaz canım daha Ümit kesmek için çok erken sana bana neyse de idrarda koyu diyosun tuttu belki de ne biliyosun?Bide su su konusu sahurdan once biton su icdim ki etkilemesi lazimdi su ya ragmen koyu
Bide su idrar rengi acayip sariydi kooyuu ilginc ama ben umudum yok bu aydan yana cnm
Hele yap bakalim cnm ovu nasil olyorBende 15. Gün yaptım hani belki yakalayamamışımdır diye çok silik çıktı daha bıraktım bende mi yapsam bi test daha![]()