Kasıklarınızda pıtpıt şeklinde atma mı oldu sizin? Sanki nabız atımı gibi? Benimde geçen ay o şekilde olmuştu. Gebelik oluştu ama kimyasalla sonuçlandı. Sizinki de umarım sağlıklı bir gebeliktir.Zeyah3917 bende yum gunu 2 defa oldum zaten o gundur olmuyorum bakalim perhiz ise yaricakmi
Ama en ilginci iliskiden sonra sag tarafimda ilgin biseyler oldu tiktik gibi
Simdi sesizlik bu sabah memelerim acimaya basladi hayirlisi
Aynen canm bi gun oncesinde soldaydi ertesi gun sagdaydi ama hemen iliski sonrasinda his etdim sagda biseyler olyordu ilginc hic boyle olmamisdimKasıklarınızda pıtpıt şeklinde atma mı oldu sizin? Sanki nabız atımı gibi? Benimde geçen ay o şekilde olmuştu. Gebelik oluştu ama kimyasalla sonuçlandı. Sizinki de umarım sağlıklı bir gebeliktir.
Hadi hayırlısı inşallah olur kuzum benim olmadı senin olsun :):)Zeyah3917 bende yum gunu 2 defa oldum zaten o gundur olmuyorum bakalim perhiz ise yaricakmi
Ama en ilginci iliskiden sonra sag tarafimda ilgin biseyler oldu tiktik gibi
Simdi sesizlik bu sabah memelerim acimaya basladi hayirlisi
Adetmi oldun yogsa cnmHadi hayırlısı inşallah olur kuzum benim olmadı senin olsun :):)
Bu jell ne işe yariyor canim?Canim perhiz sperim biriktirme yani kocan sperm cogaltacak en fazla 5 gun olmasi lazim gecmemesi lazim en az 3 gun
Hani derlerya sik iliski sperm kalitesini dusurur ondan ben perhizde yapdirdim esime
Bide su preseed jel vajina ph icin onuda kullandim
Olmadım canım 4 gün varAdetmi oldun yogsa cnm
Benim ilişkiden bi kaç gün sonra olmuştu canım.Aynen canm bi gun oncesinde soldaydi ertesi gun sagdaydi ama hemen iliski sonrasinda his etdim sagda biseyler olyordu ilginc hic boyle olmamisdim
Senin hemen iliski sonrami yogsa 1 2 3 saat sonra mi tiptip oldu cnm
Ph icin benim cok kuru kayganlastiryor spermi asidik yerde olyormus tam bisey diyemem daha yeni kullandim cnmBu jell ne işe yariyor canim?
Bi test yap hele belki cikar silik cizgi cnmOlmadım canım 4 gün var
Cnm benim tik ler hemen iliskiden somra 1 dk icinde oldu hayirlisi cnm in saglikli hayiri uzun omurlu allah hepimize nasip edsinBenim ilişkiden bi kaç gün sonra olmuştu canım.
Yaptım canım Yok silik falan o yüzden net konuşuyorum canımBi test yap hele belki cikar silik cizgi cnm
Olsun daha erken zaten inşallah adet olmazsin cnmYaptım canım Yok silik falan o yüzden net konuşuyorum canım
Bende çok istiyorum ama bilmiyorum ya yoruldum artık beklemekten güç kalmadı bendeOlsun daha erken zaten inşallah adet olmazsin cnm
Akintin yokmu adet olmis gibi kalinBende çok istiyorum ama bilmiyorum ya yoruldum artık beklemekten güç kalmadı bende
Vardı iki gün öncesine kadar ama şimdi az az geliyoAkintin yokmu adet olmis gibi koyu
Vardir insallah canm belirtilere aldiris etme herkesin bunyesi farklidir adete yakin fazla akinti olur normalde vajinal baksaydin yukardaysa adet olmican canmVardı iki gün öncesine kadar ama şimdi az az geliyo
Vardir insallah canm belirtilere aldiris etme herkesin bunyesi farklidir adete yakin fazla akinti olur normalde vajinal baksaydin yukardaysa adet olmican canm
Ben o kontrolü anlamıyorum ki bana özelden anlatsana onu burda millet yanlış anlayabilirZeyah3917 ben vj kont edim simdi benim inik ama yum gunu gibi degl yum gunu birnci bogumdaydi parmagin 2 bogumunda suan
Hamilelikde vj ici bosluk olyor rh cok yukarda olyor
Canim nasjl bisey banada anlatirmisin merak ettim adet olfum ama sonraki aylar icin bilincleneyimBen o kontrolü anlamıyorum ki bana özelden anlatsana onu burda millet yanlış anlayabilir
Ben o kontrolü anlamıyorum ki bana özelden anlatsana onu burda millet yanlış anlayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?