Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zeyah3917 bende yum gunu 2 defa oldum zaten o gundur olmuyorum bakalim perhiz ise yaricakmi
Ama en ilginci iliskiden sonra sag tarafimda ilgin biseyler oldu tiktik gibi
Simdi sesizlik bu sabah memelerim acimaya basladi hayirlisi
Kasıklarınızda pıtpıt şeklinde atma mı oldu sizin? Sanki nabız atımı gibi? Benimde geçen ay o şekilde olmuştu. Gebelik oluştu ama kimyasalla sonuçlandı. Sizinki de umarım sağlıklı bir gebeliktir.

Aynen canm bi gun oncesinde soldaydi ertesi gun sagdaydi ama hemen iliski sonrasinda his etdim sagda biseyler olyordu ilginc hic boyle olmamisdim
Senin hemen iliski sonrami yogsa 1 2 3 saat sonra mi tiptip oldu cnm

Zeyah3917 bende yum gunu 2 defa oldum zaten o gundur olmuyorum bakalim perhiz ise yaricakmi
Ama en ilginci iliskiden sonra sag tarafimda ilgin biseyler oldu tiktik gibi
Simdi sesizlik bu sabah memelerim acimaya basladi hayirlisi
Hadi hayırlısı inşallah olur kuzum benim olmadı senin olsun :):)

Bu jell ne işe yariyor canim?

Aynen canm bi gun oncesinde soldaydi ertesi gun sagdaydi ama hemen iliski sonrasinda his etdim sagda biseyler olyordu ilginc hic boyle olmamisdim
Senin hemen iliski sonrami yogsa 1 2 3 saat sonra mi tiptip oldu cnm
Benim ilişkiden bi kaç gün sonra olmuştu canım.

Zeyah3917 ben vj kont edim simdi benim inik ama yum gunu gibi degl yum gunu birnci bogumdaydi parmagin 2 bogumunda suan
Hamilelikde vj ici bosluk olyor rh cok yukarda olyor

Vardir insallah canm belirtilere aldiris etme herkesin bunyesi farklidir adete yakin fazla akinti olur normalde vajinal baksaydin yukardaysa adet olmican canm
Zeyah3917 ben vj kont edim simdi benim inik ama yum gunu gibi degl yum gunu birnci bogumdaydi parmagin 2 bogumunda suan
Hamilelikde vj ici bosluk olyor rh cok yukarda olyor
Ben o kontrolü anlamıyorum ki bana özelden anlatsana onu burda millet yanlış anlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…