Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim beş gün kaldı göğüs hassasiyeti var arada belime ağrı giriyo akıntı vardı durdu ama bunların hepsi psikolojiktir mutlaka o yüzden pek üstünde durmuyorum
Bencede takma kafaya cnm
Benim hic aklima bile gelmiyor
Benim kuru akinti yok
Sadece bugun belim agridi oda nadirde olsa normal goryorum

Cnm sende durumlar nasil test yapdinmi
Dayanamadım 5 gün kala test yaptım silik çıktı 4 gün kala sabah boş akşam iki çizgi çıktı bugün 1 gün kaldı kan testim 279 çıktı umarım kalp atışı kese vs herşey yolunda gider ne zaman gitsem bileniyorum doktora kafam karıştı
Sizde ne var ne yok

Cnm hamilesin tebrik ederim allah saglikli eline almayi nasip etsin
Ben beklemedeyim adete 11 var
Senin ilk belirtilerin nelerdi cnm

Hayırlı olsun canım ne güzel var mıydı belirti sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizede dua et :):)

Tşk ederim iyi dilekleriniz için.Kızlar dualarım hepinizle , işallah hemencecik olur sizinde sağlıkla. Benim 10. Gün ovulasyondan sonra 2 gün seyrek ama olduğunda miktar olarak çok akıntım ve şişkinlik problemim oldu, sonrasında kasık ağrısı ve göğüs ağrısı ama bunlat adet öncesi de olur bende

Cinsel perhiz olunca ne oluyo canım benim perhiz oldu ama tamamen tevafuken oldu eşim test yaptıracaktı 4 günlük bi perhiz oldu
Canim perhiz sperim biriktirme yani kocan sperm cogaltacak en fazla 5 gun olmasi lazim gecmemesi lazim en az 3 gun
Hani derlerya sik iliski sperm kalitesini dusurur ondan ben perhizde yapdirdim esime
Bide su preseed jel vajina ph icin onuda kullandim

Ben birazda bu yüzden bu aydan umutlu değilim eşim test verdiğinin ertesi zamana denk geldi benim yum günü o yüzden nasip kısmet diyorum artık

Ben birazda bu yüzden bu aydan umutlu değilim eşim test verdiğinin ertesi zamana denk geldi benim yum günü o yüzden nasip kısmet diyorum artık
Hayir cnm perhiz yapmis sonucda bidefa hastane ceryo o tam bitmemis canm spermi 2 defasindada dolu olyor merak etme allah buyukdur cnm
Peki esin sperm test sonucu nasil cikdi

Hayir cnm perhiz yapmis sonucda bidefa hastane ceryo o tam bitmemis canm spermi 2 defasindada dolu olyor merak etme allah buyukdur cnm
Peki esin sperm test sonucu nasil cikdi
Canım ya bi şey sorcam sen dedin ya 2 defasında da dolu oluyo diye yani sperm sayısı mı fazla oluyo 2sinde de ben bunu bilmiyodum?

Arkadaşlar merhaba bende bu ay ovülasyon testi kullanmayı düşünüyorum sipariş vereceğim internetten hangi markayı önerirsin acaba hangisi kalitelidir

Slm kızlar. Bu ay ilkler ovulasyon testi kullandım. Koyu olan günlerin öncesi ve sonrasını değerlendirdim. Testi yapmaya devam ettim tabiki. Silikleşmeye başlayan testim bugün tekrar koyulaşmaya başladı. Sizce bu ne anlama geliyor. Tekrar mı yumurtlayacağım şimdi. Bu arada reglime 1 hafta var.

Arkadaşlar merhaba bende bu ay ovülasyon testi kullanmayı düşünüyorum sipariş vereceğim internetten hangi markayı önerirsin acaba hangisi kalitelidir
ben liboguick kullandım gayet iyi ve uygun. Gitti gidiyordan 50tane ovulasyon testi ve 5 tane erken gebelik testi 80 tl

Canım ya bi şey sorcam sen dedin ya 2 defasında da dolu oluyo diye yani sperm sayısı mı fazla oluyo 2sinde de ben bunu bilmiyodum?
Canm sperm sayisi fazla olyor cunki hepsini bosaltmamis mesela hergun sper uretyor ve perhiz yapdigi zaman yeterince dolyor ve sıkısyolar 1 bosaltmada eski birikmis sperm disa atyor ve yenisine yol acmis olyor ve bu demekki yeniler eskinin yerini dolduryor hizla esimle bi defasinda cokdu ikici defasindada ayni coklukdaydi
Yani erkek iliski istedigi zaman bu bi uyari dir dolmus ve atmasi lazim ki yenilerine yol acmasi lazim yogsa eskileri icinde ölmus olur

Zeyah3917 bende yum gunu 2 defa oldum zaten o gundur olmuyorum bakalim perhiz ise yaricakmi
Ama en ilginci iliskiden sonra sag tarafimda ilgin biseyler oldu tiktik gibi
Simdi sesizlik bu sabah memelerim acimaya basladi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…