İlk idrarla mı yaptın canım yumurtanda erken çatlamış bekle bakalım inşallah vardır yoksa da zamanında regl olursun nasip kısmet sıkma canınıDunkuler gibi canım . Gebelik testi az once yaptım ama malesef yokk. Bu ayda olmadi akşama veya yatin gelir artik kırmızılar
Yok canım ilk idrarla değil daha yarım saat önce yaptım adetim suan 1 gün gectu olsa çıkardı diye dusunuyorum amaİlk idrarla mı yaptın canım yumurtanda erken çatlamış bekle bakalım inşallah vardır yoksa da zamanında regl olursun nasip kısmet sıkma canını
Belli olmuyo canım benim gecikmenin 10. Günü çıktı ilk gebeliğimde normali de o zaten burdakiler test canavarı olduğu için erken öğreniyorlar o kadarYok canım ilk idrarla değil daha yarım saat önce yaptım adetim suan 1 gün gectu olsa çıkardı diye dusunuyorum ama
Belli olmuyo canım benim gecikmenin 10. Günü çıktı ilk gebeliğimde normali de o zaten burdakiler test canavarı olduğu için erken öğreniyorlar o kadar
Ver mutlaka canım haber bekliyorumHayirlisi artik canım ya bakalm yoksa olurum zaten kisa surede varsa da zatrn gelmsz ama 1 haftadan fazladir adet agrisi cekiyirum adet olursamda haber veririm canım
Gozukuyo du eger tutmuş olsa simdiye çıkması gerekmezmiydi csnim sonucun tek şey adet ağrımin olmasi ve şuan 1 gin gecikmeVer mutlaka canım haber bekliyorum
Stres yapmadan bekle bakalım kuzum ne olacak13 u yum
Gozukuyo du eger tutmuş olsa simdiye çıkması gerekmezmiydi csnim sonucun tek şey adet ağrımin olmasi ve şuan 1 gin gecikme
Tamam canım bekliyorum bakalm hayurlisi artikStres yapmadan bekle bakalım kuzum ne olacak
Merhaba canım 14. Gün daha koyu gibi duruyor ama 15 te de koyu ama bence 14.gunEki Görüntüle 2148591 Merhaba bakabilir misiniz, 14. Gün mü yumurtlamışım 15. Gün mü?
Teşekkürler, Gün aşırı ilişki taysiye ediliyor, bu durumda en koyu olduğu günü mü değerlendirmeliyim yoksa ertesi günü mü?Merhaba canım 14. Gün daha koyu gibi duruyor ama 15 te de koyu ama bence 14.gun
Teşekkürler, Gün aşırı ilişki taysiye ediliyor, bu durumda en koyu olduğu günü mü değerlendirmeliyim yoksa ertesi günü mü?
14. Gün pik yapmış canım 15. Gün daha az koyuEki Görüntüle 2148591 Merhaba bakabilir misiniz, 14. Gün mü yumurtlamışım 15. Gün mü?
Teşekkürler14. Gün pik yapmış canım 15. Gün daha az koyu
TeşekkürlerEn koyu oldugu gun ve ertesi gün mutlaka olsun daha sonra da bi kaç gn daha gün aşırı devam et canum
Canım bildirim gelmedi konuyu buldum da öyle gördüm yazını hayırlısı olsun artık bi daha ki aya inşallah Rabbim çok bekletmeden sağlıkla verir@Zeyah canım ben adet oldum
Amin inşallah canımCanım bildirim gelmedi konuyu buldum da öyle gördüm yazını hayırlısı olsun artık bi daha ki aya inşallah Rabbim çok bekletmeden sağlıkla verir
Canım benim beş gün kaldı göğüs hassasiyeti var arada belime ağrı giriyo akıntı vardı durdu ama bunların hepsi psikolojiktir mutlaka o yüzden pek üstünde durmuyorumZeyah3917 cnm senin durumun nasil kac gunun kaldi?belirtiler varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?