Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah size bağışlasın kuzum onlar sürpriz oldu herhalde anne olmak nasıl bi duygu çok merak ediyorum ya :):)
Dunyanin en guzel ve anlatilamayan duygusu anne olmakdir cnm inşallah seninde bi bakarsin supriz olur bi bakarsin buyutmissin inanirmisin benim buyuk kiz 3.5 yasinda her dakka bir anne seni cok sevyorum ,anne hastamisin,anne dur sofrayi toparlamaya yardam edim anne yemek beraber yapalim ve her sabah gunaydin annem seni cok sevyorum diye uyandirmasi varya anlatilmaz yasanir cnm
Dilerim ki allahdan sende insallah tez zamanda hamile kalirsin ve o duygulari yasar bana anlatirsin inşallah

Amiiiinnn inşallah canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese yaşatsın Rabbim seni de yavrularınla imtihan etmesin küçüğü kız mı erkek mi o kaç yaşında ?

Amiiiinnn inşallah canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese yaşatsın Rabbim seni de yavrularınla imtihan etmesin küçüğü kız mı erkek mi o kaç yaşında ?
Amin cnm kucukde kiz
Kucugu 1.5 yasimda cnm
cnm kac yasindasin sen?
Ilk kizim evlendikde 2.5 sene sonra oldu korunmadik fazla ustunde durmadik
Kurban oldugum allahim ol diyince oluverdi 2 kizda suprizdi bi kacamakla allhin izniyle cnm

Amin cnm kucukde kiz
Kucugu 1.5 yasimda cnm
cnm kac yasindasin sen?
Ilk kizim evlendikde 2.5 sene sonra oldu korunmadik fazla ustunde durmadik
Kurban oldugum allahim ol diyince oluverdi 2 kizda suprizdi bi kacamakla allhin izniyle cnm
Ben 25 yaşımdayım canım iyi maşaAllah ikisinede ne güzel çok uğraşmadan oldularsa :) nasıl baş ediyorsun iki çocukla maşaAllah sana da 3. Yüzde düşünüyorsun hemen benim ablamın 2 tane peşpeşe oldu çok zorlanıyor şimdi ... sen kaç yaşındasın ?

Zeyah3917 inan acisida var tatlisida bi anne olar sana tavsiyem ileride sorlanmayasin diye 3 aylikdan sonra agsam saat 9-10 uyut buyunce kendisi otomotik o saatde uyucak sende rahat edersin he bide sabretmeyi ovret ve aglayimca kesinlikle eline alayim deme 7 ay sonra brak aglasin duymamzdan gel alisir aglayinca bisey eline gecmedigini ve en onemliside sen ozur dilersen sen ona bebeklikden onu sevdigini soylersen konusunca benimki gibi her firsatda senin dediklerini sana der

26 yasindayimcnm bide sey diyecekdim hani dun vj kontrel etmisdimya inmisdi dedim bu gun yukariya kayismis anladin yani ne demek istedigimi cnm

ben bu ovulasyon testlerinin mantığını tam çözemedim. Geçen ay biz de denemeye başladık, nasip olmadı Bir sonraki ay test kullanayım dedim, araştırıyorum ama anlayamadım.
telefonumda program var ve beklenen adet tarihinin 14 gün öncesini hesaplıyor. 2-3 gün öncesi sonrasını da hesaba katıyor, düşük ihtimal ama es geçilmesin diye.
Testler desen bir belirsiz. Herkes fotoğrafını atıyor, ikisi aynıymış yok efendim biri solmuş biri açmış.. Kaldi ki, bugün yumurtlama günüm hadi yapalım diye eşimi şartlandırmak istemiyorum. Ona bu hesaplardan hiç bahsetmiyorum.
Ben o testlerden vazgeçtim yani, telefon uygulamasına devam...

Belirtilerin var mıydı ? Bi umut bizde belirti arıyoruz işte umutlu olmak lazım

İnşallah kuzum ya anne oluyum da hepsine dikkat edeceğimi düşünüyorum çünkü ben her ne kadar anne olmasamda yanımda büyüyen ve benimde büyümesinde yardımcı olduğum bi çok yiğenim var ... banada nasip olur inşallah

Haklisin cnm bende bisey anlamadim ki dedikleri kirmiziligi hic gormedim yinede degerlendirdim gerisi allaha kalmis bisey hayirlisi neyse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…