Merhaba arkadaslar, adetim bittikten sonra ovulasyon testine basladim ve bugü 12. Günüm cift cizgiyi yakaladim. Dünü degerlendirmistim dün silikdi ikinci cizgi. Burada okuduklarima gore kiz bebek olmasi icin cift cizgi oldugunda denemeleri birakmak gerekiyordu. Bir fikriniz var mi acaba :)Merhaba arkadaslar aranjza yeni katildim 12 haziran beklenen adet tarihim ovulasyon testi aldim bu ay baslicam.ayrica inofolic kullanmaya basladim. Adetten sonra yakiyida yapicam Rabbim hepimize bu ay bebislerimiz nasip.etsin insallaah
Üzülme sakın , bir daha ki ay rabbim nasip eder inş umudumuzu kaybetmememiz lazımBen de güzel haber yok, bugün regl oldum...
Benimde 8 gün aldu :) düşünmiyim diyorum ama aklımda hep aynı soru tuttu mu oldu mu bir an önce test yapmak istiyorum :)Ben henüz beklemedeyim yumurtlama günüm geçeli 10 gün oldu bakalım hayırlısı test yapmak için gün sayıyorum sabırsızım çok yaa
Bunun ile ilgili bilgim yok ama ilk çocuğun ise riske atma bugün ve yarınıda değerlendir derim çünkü çift çizgi çıktıktan 24 yada engeç 36 saat içinde yumurtlama oluyorinsallaah
Merhaba arkadaslar, adetim bittikten sonra ovulasyon testine basladim ve bugü 12. Günüm cift cizgiyi yakaladim. Dünü degerlendirmistim dün silikdi ikinci cizgi. Burada okuduklarima gore kiz bebek olmasi icin cift cizgi oldugunda denemeleri birakmak gerekiyordu. Bir fikriniz var mi acaba :)
Tesekkurler, ikinciyi dusunuyorum 11 yasinda oglum var 37 yasindayim bakalim nasip artik Rabbim nasip eder insallahBunun ile ilgili bilgim yok ama ilk çocuğun ise riske atma bugün ve yarınıda değerlendir derim çünkü çift çizgi çıktıktan 24 yada engeç 36 saat içinde yumurtlama oluyor
Ben silikleşinceye kadar devam ettim cnm 3 gün sonra gün aşırıya döndüm inş olur :)merhaba bende dün çift çizgiyi gördüm dün iki test yaptım akşamki çok belirgin t c den daha koyuydu. dünü değerlendirdik. bu sabah yine t c den daha koyuydu. akşam tekrar yapıcam testi. çok ağrım var kasıklarımda. 20 sinde de birliktelik oldu 23 ündede kız bebek allah nasip ederse . devam edeyimmi yoksa silik çıkana kadar hergün devammı edeyim.
İnşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah :)Tesekkurler, ikinciyi dusunuyorum 11 yasinda oglum var 37 yasindayim bakalim nasip artik Rabbim nasip eder insallah
tşk ederim o zaman devam edicem silikleşince ye kadar ama sonra çok zor ramazanda artık kısmetBen silikleşinceye kadar devam ettim cnm 3 gün sonra gün aşırıya döndüm inş olur :)
Durum nedir merak ettim yaptın mı test vsBen henüz beklemedeyim yumurtlama günüm geçeli 10 gün oldu bakalım hayırlısı test yapmak için gün sayıyorum sabırsızım çok yaa
Haber var mı ? :)Bende yaziyorm sürekli burya bseyler hadi bakalm :)
Ben ovu testi yaptım bu ay canım dün baya koyu cizgiyi yakaladım ve degerlendirdik bugunde silik çıktı yumurtladm yani bakalm hayirlisi artık senden ? :)Haber var mı ? :)
Hayır yapmadım hala bekliyorum canımDurum nedir merak ettim yaptın mı test vs
benim yumurtlama geçeli 11 gün oldu 4 gün var adetime bugün tekrar ovu test yaptım çift çizgim var birkaçgün sonra kanda baktırıcam inş olmuştur :)Ben ovu testi yaptım bu ay canım dün baya koyu cizgiyi yakaladım ve degerlendirdik bugunde silik çıktı yumurtladm yani bakalm hayirlisi artık senden ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?