Bence olmuş gibi görünüyor bu akşamı kaçırma derim testi akşam tekrarla bakalım ne çıkacakSizce o gün bugün mü çünkü yumurta kıvamı akıntı geldi bugün
Bence olmuş gibi görünüyor bu akşamı kaçırma derim testi akşam tekrarla bakalım ne çıkacak
Bence olmuş gibi görünüyor bu akşamı kaçırma derim testi akşam tekrarla bakalım ne çıkacak
En gec 8 bucuk gibi yap bunu kaçta yapmıştınTamam cnm kaç gibi tekrarlim testi
En gec 8 bucuk gibi yap bunu kaçta yapmıştın
Tam vakti bende bugün aynı saatte yaptım tam olarak silinmiş mi onu kontrol ediyorum :) fotolarını koyarız buraya16. 30 da yaptım cnm tamam 20. 30 da yaparım tekrardan
19 da catlama olmus canimSelamlar yumurtlama olayım gerçekleşti sanırım çünkü çizgim siliklesmiş :) fotoları paylaştım hem örnek olur hemde yorumlarsanız sevinirim
Ay hadi inşallah :) 18 ve 19 unu değerlendirdim inş tutar bu ay ..19 da catlama olmus canim
Insallah hayirlisiyla.Stres yapma agir is yapma bu 6 gun tutunma asamasidir dikkat etAy hadi inşallah :) 18 ve 19 unu değerlendirdim inş tutar bu ay ..
Saol cnm dikkat etmeye başladım aslında stresli hissetmiyorum kendimi ama aklımın bir köşesinde oldu mu olacak mı diye bir soru var sürekli :)Insallah hayirlisiyla.Stres yapma agir is yapma bu 6 gun tutunma asamasidir dikkat et
Aman ha dikkat.Zaten ne oluyorsa o sorulardan oluyor.Takma.Ben söyle silerdim o soruları."Olmazsa onemli degil bidaki aya tekrar deneriz..."Sende oyle yapabilirsen iyi olurSaol cnm dikkat etmeye başladım aslında stresli hissetmiyorum kendimi ama aklımın bir köşesinde oldu mu olacak mı diye bir soru var sürekli :)
Büyük ihtimalle evetÇatladı mi sizce
Bence de çatlamışÇatladı mi sizce
Çatlamış bu günleri değerlendirseydinÇatladı mi sizce
Çatlamış bu günleri değerlendirseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?