Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bat 30 haziran valla catlicam bende meraktan oldu mu tuttu mu gerci calismayi birakmadik hala ne olur ne olmaz kasiklarima arada agri giriyo ama igne etkisi falan olabilir diyorum hayirlisi hakkımızda : )

Saol cnm dikkat etmeye başladım aslında stresli hissetmiyorum kendimi ama aklımın bir köşesinde oldu mu olacak mı diye bir soru var sürekli :)
Aman ha dikkat.Zaten ne oluyorsa o sorulardan oluyor.Takma.Ben söyle silerdim o soruları."Olmazsa onemli degil bidaki aya tekrar deneriz..."Sende oyle yapabilirsen iyi olur

Bu da bugün öğlen yaptığım test çizgi neredeyse hiç görünmüyor demekki olay bitti :) bu üç günüde değerlendirdim sıra geldi beklemeye rabbim herkesin gönlündekini nasip eder inşallah. ..

Eklentiler

• 20160619_135242-1.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 86
Kizlar Allah hepimizjn yatdimcisi olsun ben artik ov. Testi kullanmiyorum cunku ne zamn yumurtladigimi kendi tecrubelerimle akintimla biliyorum bu ayda yumurtlama takibi yapti dr ve ben bi hafta oncesinden cuma gunu yumurtlayacagimi tahmin ettim ve gercektende dr yumurtamin cuma gunu catladigini soledi uc gun ust uste iliski oldu adete dort gun var beklemedeyim yumurtamami bildigim halde alti aydir olmuyo :-( inss bu ay olur Allah bu mubarwk ayda hepimizin yuzunu guldursun amin

Baska onerileriniz varmi kolay hamile kalma konusunda yumurtlamamin saatini bile tahmin eder duruma geldim esime kahve dus vs gibi seylerde yapıyorum dua desen ust safhada amaa zamni var demekki diyorum Rabbimin ol demesini bekliyorum:-(

Çatladı mi sizce

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-06-20-22-20-21.png
    250 KB · Görüntüleme: 136
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…